15.859 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


Dyson luchtbevochtigers monitoren de temperatuur en luchtvochtigheid, om een hygiënische kamer te behouden

Droge lucht kan onaangenaam zijn. Als de lucht niet vochtig genoeg is, kan het zorgen voor een droge en gebarsten huid. Ook de sinussen kunnen uitgedroogd zijn. Daarnaast kan het de natuurlijke afweer van het ademhalingssysteem tegen asthma en allergie triggers verminderen. Via een intelligente klimaatbeheersing meet de Dyson luchtbevochtiger constant zowel de temperatuur als de vochtigheid van de lucht. Met één druk op de afstandsbediening wordt de exacte hoeveelheid vocht berekend die nodig is om de meest comfortabele luchtvochtigheid voor de kamer te handhaven.

Droge lucht: de effecten

  • Ogen en neus. Onze natuurlijke bescherming is gebaseerd op vocht. Als de lucht droog is, kan dit nadelig van invloed zijn op uw welbevinden.
  • Droge huid. Dehydratatie van de buitenste opperhuid kan leiden tot een droge huid, irritatie en jeuk.

Wat is de juiste luchtvochtigheid?

Luchtvochtigheid is waterdamp in de lucht. De hoeveelheid waterdamp die de lucht kan bevatten, verandert wanneer de lucht warmer of kouder wordt. Relatieve luchtvochtigheid (RH) is een maateenheid voor deze hoeveelheid en een juiste hoeveelheid kan uw welzijn bevorderen. Voor stille bevochtiging gedurende de hele nacht. De Dyson luchtbevochtiger hydrateert de lucht gelijkmatig, hygiënisch en stil, de hele nacht lang. Helpt de huid om zijn natuurlijke vocht vast te houden, terwijl u slaapt. Een accurate vochtigheidsregelaar en efficiënt waterbeheersysteem staan garant voor 18 uur aaneengesloten gebruik met één watertank. Sleep timer voor automatisch uitschakelen.

Kenmerken van de Dyson AM10 Luchtbevochtiger:

De Dyson AM10 luchtbevochtiger kenmerkt zich dankzij het Akoestisch ontwerp. De eerste luchtbevochtiger die door de Noise Abatement Society is onderscheiden met het Quiet Mark. De hele nacht bevochtiging. Sleep timer en een aaneengesloten gebruiksduur van 18 uur. Bevochtigt stil en gelijkmatig. Gepatenteerde Air Multiplier™ technologie. Verreikende nevelprojectie om hygiënische nevel gelijkmatig door de kamer te verspreiden. Kan dankzij de dubbele functie het hele jaar door worden gebruikt. Verspreidt hygiënische nevel voor luchtbevochtiging in de winter en een snelle luchtstroom voor verkoeling in de zomer. Afstandsbediening. Regelbare luchtstroom en bevochtingingsregeling. Gemagnetiseerd voor bevestiging op het apparaat.

6LjfG932b5Q