15.859 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


Lucht binnenshuis kan tot 5x meer vervuild zijn dan de lucht buiten

Dagelijkse voorwerpen in ons huis verspreiden mogelijk schadelijke microscopische deeltjes, hierdoor kan de lucht binnenshuis tot 5x meer vervuild zijn dan de lucht buiten. Denk hierbij aan luchtverontreiniging buitenshuis, pollen, de toner voor laserprinters, meubelmaterialen, huidschilfers van huisdieren en vloeren. De afgedichte filters van de Dyson Pure Cool Me helpen om deze uit de lucht te verwijderen. De luchtverontreiniging buitenshuis wordt veroorzaakt door boompollen, deeltjes en uitlaatgassen van voertuigen en kunnen het huis binnendringen en daar achterblijven. Planten en bloemen kunnen microscopische pollen in de lucht brengen en wanneer de toner en het papier over een hete printerroller bewegen, brengen ze vluchtige organische stoffen en ultrafijne deeltjes in de lucht. Schuim in meubelmaterialen kan mogelijk schadelijke gassen in de lucht brengen. Katten, honden en andere huisdieren kunnen huidschilfers door het hele huis verspreiden. Tot slot kunnen sommige vloeren gedurende hun levensduur mogelijk schadelijke gassen in de lucht brengen.

HqMPtViLmGs

Verwijdert gassen en verontreinigende stoffen

En laat dit niet meer ontsnappen. Het afgedichte filter van de ventilator combineert een actief koolstoffilter met een HEPA-filter in glasvezel. Samen verwijderen ze gassen en 99,95% van ultrafijne deeltjes uit de lucht.

  • Soepele 70˚ oscillatie. Stel de ventilator in om van links naar rechts te draaien, en een luchtstroom met een bereik van 70˚ te verspreiden.
  • Een comfortabele nachtrust. 's Nachts kun je de timer instellen om zichzelf uit te schakelen met tussenpozen van 30 minuten tot 8 uur.
  • Eenvoudig te onderhouden filter. De ingebouwde herinneringen geven aan wanneer jouw filter vervangen moet worden. Het is snel en eenvoudig te doen en waarborgt dat jouw ventilator altijd op zijn best functioneert.
  • Bekijk de status van uw ventilator. Op het LCD scherm kun je de snelheid van de luchtstroom, de standen en de levensduur van het filter zien.

De eerste persoonlijke luchtreinigingsventilator van Dyson

Gereinigde lucht om je te verkoelen, met de nieuwste luchtprojecterende technologie.