25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Onderbouw vaatwassers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vaatwasser.

Welke inbouw vaatwasser heb ik nodig?

Wil je liever dat je afwasautomaat onderdeel wordt van je keuken? Kies dan voor een inbouw vaatwasser. Deze is in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar, waaronder de volledig geïntegreerde vaatwasser, geïntegreerde vaatwasser en onderbouw vaatwasser. Ook als je reeds een ingebouwde vaatwasser hebt, zijn er verschillende mogelijkheden om over te gaan tot vervanging bij een eventueel defect. Voordat je naar een nieuwe inbouw vaatwasser gaat kijken is het belangrijk dat je weet wat de nismaten zijn.

Een inbouw vaatwasser kan voor een gedeelte of volledig in jouw keuken ingebouwd worden. Bij een afwasautomaat, die gedeeltelijk is ingebouwd, is het bedieningspaneel zichtbaar vanaf de buitenkant. Vind je het mooier als je het bedieningspaneel van de afwasautomaat niet ziet, dan kies je voor een volledig ingebouwde afwasmachine. De afwasautomaat wordt dan volledig weggewerkt en aangepast aan jouw keuken. Het bedieningspaneel zit dan in de bovenrand van de afwasautomaat. Jouw keuken is jaren geleden verbouwd en nu gaat de inbouw afwasautomaat defect. Deze zit echter helemaal netjes weggewerkt in jouw keuken. Gelukkig is er een groot assortiment vervangingsapparatuur voor inbouw vaatwassers beschikbaar, waardoor er heel makkelijk een nieuwe afwasautomaat geplaatst kan worden.

Wat is een onderbouw vaatwasser?

Wil je een nieuwe onderbouw vaatwasser kopen? Een onderbouw vaatwasser plaats je onder je keukenblad, waarbij je geen frontpaneel nodig hebt. Je hebt als aanzicht dus altijd de eigen deur van de onderbouw vaatwasser. Bij een onderbouw vaatwasser is het belangrijk dat je eerst de nismaten van jouw keuken opmeet, hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe onderbouw vaatwasser past.

> Naar alle onderbouw vaatwassers

Wat zijn de voor- en nadelen van een onderbouw vaatwasser?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een onderbouw vaatwasser? We leggen je graag uit wat je moet weten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je een nieuwe onderbouw vaatwasser wil kopen.

Populaire onderbouw vaatwassers

Onze meest populaire onderbouw vaatwassers.