23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Inbouw vaatwassers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vaatwasser.

Wat is een inbouw vaatwasser?

Wil je liever dat je afwasautomaat onderdeel wordt van je keuken? Kies dan voor een inbouw vaatwasser. Deze is in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar, waaronder de volledig geïntegreerde vaatwasser, geïntegreerde vaatwasser en onderbouw vaatwasser. Ook als je reeds een ingebouwde vaatwasser hebt, zijn er verschillende mogelijkheden om over te gaan tot vervanging bij een eventueel defect. Voordat je naar een nieuwe inbouw vaatwasser gaat kijken is het belangrijk dat je weet wat de nismaten zijn.

Een inbouw vaatwasser kan voor een gedeelte of volledig in jouw keuken ingebouwd worden. Bij een afwasautomaat, die gedeeltelijk is ingebouwd, is het bedieningspaneel zichtbaar vanaf de buitenkant. Vind je het mooier als je het bedieningspaneel van de afwasautomaat niet ziet, dan kies je voor een volledig ingebouwde afwasmachine. De afwasautomaat wordt dan volledig weggewerkt en aangepast aan jouw keuken. Het bedieningspaneel zit dan in de bovenrand van de afwasautomaat. Jouw keuken is jaren geleden verbouwd en nu gaat de inbouw afwasautomaat defect. Deze zit echter helemaal netjes weggewerkt in jouw keuken. Gelukkig is er een groot assortiment vervangingsapparatuur voor inbouw vaatwassers beschikbaar, waardoor er heel makkelijk een nieuwe afwasautomaat geplaatst kan worden.

Volledig geïntegreerde vaatwassers | Geïntegreerde vaatwassersOnderbouw vaatwassers

Wat zijn de inbouw vaatwasser nismaten?

Voordat je jouw keuze maakt wat voor soort inbouw vaatwasser je wilt aanschaffen is het belangrijk om te kijken waar je de inbouw vaatwasser wilt plaatsen. Hierna is het belangrijk om te meten wat de nismaten van de kast betreffen. Hierdoor bent je er zeker van dat de inbouw vaatwasser in je keuken geplaatst kan worden. Op basis van ons advies over de nismaten van inbouw vaatwassers kan je de nismaten op de juiste manier opmeten. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw huidige deur gebruikt kunnen worden en zal passen.

Advies over de nismaten van inbouw vaatwassers