Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.536 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Geïntegreerde vaatwassers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vaatwasser.

Welke inbouw vaatwasser heb ik nodig?

Wil je liever dat je afwasautomaat onderdeel wordt van je keuken? Kies dan voor een inbouw vaatwasser. Deze is in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar, waaronder de volledig geïntegreerde vaatwasser, geïntegreerde vaatwasser en onderbouw vaatwasser. Ook als je reeds een ingebouwde vaatwasser hebt, zijn er verschillende mogelijkheden om over te gaan tot vervanging bij een eventueel defect. Voordat je naar een nieuwe inbouw vaatwasser gaat kijken is het belangrijk dat je weet wat de nismaten zijn.

Een inbouw vaatwasser kan voor een gedeelte of volledig in jouw keuken ingebouwd worden. Bij een afwasautomaat, die gedeeltelijk is ingebouwd, is het bedieningspaneel zichtbaar vanaf de buitenkant. Vind je het mooier als je het bedieningspaneel van de afwasautomaat niet ziet, dan kies je voor een volledig ingebouwde afwasmachine. De afwasautomaat wordt dan volledig weggewerkt en aangepast aan jouw keuken. Het bedieningspaneel zit dan in de bovenrand van de afwasautomaat. Jouw keuken is jaren geleden verbouwd en nu gaat de inbouw afwasautomaat defect. Deze zit echter helemaal netjes weggewerkt in jouw keuken. Gelukkig is er een groot assortiment vervangingsapparatuur voor inbouw vaatwassers beschikbaar, waardoor er heel makkelijk een nieuwe afwasautomaat geplaatst kan worden.

Wat is een geïntegreerde vaatwasser?

Wil je een nieuwe geïntegreerde vaatwasser kopen? Bij een geïntegreerde vaatwasser, ook wel half integreerbare vaatwasser genoemd, zit het bedieningspaneel aan de voorkant van de vaatwasser. Dit betekent dat de bediening aan de buitenzijde van de vaatwasser zit en hierdoor altijd zichtbaar is. Bij deze type vaatwassers gebruik je het huidige frontpaneel van jouw keuken. Bij een geïntegreerde vaatwasser is het belangrijk dat je eerst de nismaten van jouw keuken opmeet, hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe geïntegreerde vaatwasser past. Bij een geïntegreerde vaatwasser gebruik je het huidige frontpaneel van jouw keuken, dit is het paneel welke op nu op jouw huidige vaatwasser zit. Ook hierbij is het belangrijk dat je de afmetingen van jouw huidige frontpaneel opmeet.

> Naar alle geïntegreerde vaatwassers

Wat zijn de voor- en nadelen van een geïntegreerde vaatwasser?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een geïntegreerde vaatwasser? We leggen je graag uit wat je moet weten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je een nieuwe geïntegreerde vaatwasser wil kopen.

Populaire geïntegreerde vaatwassers

Onze meest populaire geïntegreerde vaatwassers.

 • Energieklasse A+
 • 6 standaardcouverts
 • Geluidsniveau 49 dB
 • 5 spoelprogramma's
 • Energieklasse A+
 • 6 standaardcouverts
 • Min. nishoogte 45 cm
 • Max. nishoogte 45.2 cm
Miele G 5022 SCi brws geintegreerde vaatwasser

799,-

Tijdelijk uitverkocht. Bel jouw dichtstbijzijnde winkel voor de levertijd.

 • Energieklasse A++
 • 14 standaardcouverts
 • Min. nishoogte 80.5 cm
 • Max. nishoogte 87 cm