23.213 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Vaatwassers vergelijken

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vaatwasser.

Vaatwassers vergelijken

Bij de keuze van de juiste vaatwasser is het belangrijk om te weten waar de vaatwasser komt te staan. Ben je op zoek naar een vrijstaande vaatwasser om naast jouw keukenkasten te plaatsen? Of ben je op zoek naar een inbouw vaatwasser, welke je in de nis van jouw keukenkast wil gaan inbouwen? Vaak betreft de keuze van een vrijstaande vaatwasser of een inbouw vaatwasser een praktische keuze. De keuze heeft namelijk alles te maken met jouw huidige keukenopstelling. Een inbouw vaatwasser kun je namelijk mooi inbouwen in de nis van jouw keuken, het is hierbij dan wel heel belangrijk dat je rekening houdt met de afmetingen van de vaatwasser en de juiste nismaten van jouw keukenkast. Een vrijstaande vaatwasser kun je eigenlijk overal neerzetten, hierbij hoef je geen rekening te houden met de afmetingen en nismaten van jouw keuken.

De vaatwassers zijn verkrijgbaar als vrijstaande vaatwasser en inbouw vaatwasser. Beide soorten vaatwassers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Het soort vrijstaande vaatwasser wordt weergeven als het type model. Een standaard vrijstaande vaatwasser wordt weergegeven als het model 'normaal' en is 60 cm breed, het model 'smal' is 45 cm breed en het model 'compact' is 45 cm hoog. Ditzelfde geldt ook voor de inbouw vaatwassers, waarbij hier alleen de modellen 'normaal' en 'smal' beschikbaar zijn. Tot slot onderscheiden de inbouw vaatwassers zich als volledig geïntegreerde vaatwasser, geïntegreerde vaatwasser en onderbouw vaatwasser.

Vrijstaande vaatwassers | Inbouw vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers

De vrijstaande vaatwassers zijn standaard 60 cm breed, maar de 45 cm brede vaatwassers passen zelfs in de kleinste keukens, waar je maar wilt. Heb je echt geen tot weinig ruimte in je keuken? Dan is er nog de compacte vaatwasser van 45 cm hoog. Een compacte vaatwasser is klein, flexibel en efficiënt en past in elke keuken. Je plaatst een compacte vaatwasser namelijk gewoon op het werkblad.

Inbouw vaatwassers

Het standaard model inbouw vaatwasser wordt weergegeven als het model 'normaal' en is 60 cm breed, het model 'smal' is 45 cm breed. De inbouw vaatwassers zijn er als volledig geïntegreerde vaatwasser, geïntegreerde vaatwasser en onderbouw vaatwasser. De 45 cm brede inbouw vaatwassers zijn klein van buiten, maar ruim van binnen en passen zelfs in de kleinste keukens. Een inbouw vaatwasser van 45 cm breed past vrijwel altijd en biedt ruimte voor wel 10 couverts. Bij een onderbouw vaatwassers plaats je de vaatwasser onder het keukenblad. Het verschil is met name zichtbaar aan de voorzijde van de inbouw vaatwasser en bepaald of je het bedieningspaneel aan de binnenzijde of buitenzijde wil hebben. Wil je een inbouw vaatwasser waarbij het bedieningspaneel aan de buitenzijde van de vaatwasser zichtbaar is? Kies dan voor een geïntegreerde vaatwasser. Wil je liever een inbouw vaatwasser waarbij het bedieningspaneel aan de binnenzijde van de vaatwasser zichtbaar is? Kies dan voor een volledig geïntegreerde vaatwasser.