Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Deur van de droger gaat niet open

Het kan wel eens voorkomen dat u de deur van uw AEG warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdroger niet kunt openen. In dit geval adviseren wij u om te controleren of een van de onderdelen van de deurgreep zichtbare tekenen van schade vertoont. Wanneer er zichtbare tekenen van schade aanwezig zijn of als de deur nog steeds niet opengaat verzoeken wij u om contact op te nemen uw dichtstbijzijnde EP:Winkel.

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Onze specialisten zijn gecertificeerd met jarenlange kennis en ervaring en repareren graag uw defecte apparaten of ondersteunen u met al uw vragen over uw AEG droger. Uiteraard repareren onze EP:Ondernemers ook uw AEG warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdroger als u deze niet bij EP: heeft gekocht.