Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.530 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


AEG droger storing C6

Geeft uw AEG warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdroger de storing/foutmelding C6? De foutmelding C6 betekent dat er zich een probleem bevindt met de vochtsensor. Hierbij duurt de cyclus langer dan normaal, namelijk meer dan 4,5 uur. In dit geval dient u te controleren of de AEG droger is aangesloten op een geaard stopcontact. Is uw droger aangesloten op een geaard stopcontact, dan wordt het probleem veroorzaakt door de vochtmeting. De vochtmeting dient gerepareerd te worden. Hiervoor verzoeken wij u om contact op te nemen uw dichtstbijzijnde EP:Winkel.

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Onze specialisten zijn gecertificeerd met jarenlange kennis en ervaring en repareren graag uw defecte apparaten of ondersteunen u met al uw vragen over uw AEG droger. Uiteraard repareren onze EP:Ondernemers ook uw AEG warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdroger als u deze niet bij EP: heeft gekocht.