25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Op het gebied van persoonlijke verzorging voor de man zijn veel verschillende apparaten te koop die het leven een stuk makkelijker maken. Zo koopt u een scheerapparaat of baardtrimmer om uw gezicht te scheren, een tondeuse om het haar op uw hoofd kort of in model te scheren en de bodygroomer om bijvoorbeeld uw borsthaar bij te werken. Op onze website hebben wij de verschillende apparaten voor de persoonlijke verzorging voor de man in onderstaande categorieën ingedeeld:

Scheerapparaat kopen

Op gebied van elektrisch scheren zijn tegenwoordig veel scheersystemen met diverse mogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een scheerapparaat met een roterend scheersysteem of met een scheerbladsysteem. In sommige gevallen kunt u zelfs elektrisch scheren onder de douche. En voor het bijwerken van de bakkebaarden zijn er modellen met een uitklapbare baardtrimmer. Wij leveren scheerapparaten van de merken Philips en Braun. Bij de aanschaf van een (nieuw) scheerapparaat zijn er een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een scheerapparaat!

Scheerapparaat kopen
Baardtrimmer kopen

Baardtrimmer kopen

Een baardtrimmer kopen om de baard te trimmen of even snel de 3-dagen stoppelbaard stylen of bijwerken? Tegenwoordig zijn er tal van baardtrimmers en multitrimmers te koop die dit allemaal een stuk makkelijker maken. In deze categorie vindt u ons complete assortiment baardtrimmers, multitrimmers en neus- en oortrimmers. Bij de aanschaf van een baardtrimmer zijn er een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een baardtrimmer!

Tondeuse kopen

De tondeuse is speciaal ontworden voor het trimmen van hoofdhaar. Over het algemeen zijn tondeuses krachtiger dan een baardtrimmer en hebben een bredere trimkop zodat u sneller kunt werken. De meeste tondeuses zijn oplaadbaar waardoor u deze makkelijk draadloos kunt gebruiken. De gewenste kniplengte kunt u in de veel gevallen makkelijk instellen. In deze categorie vindt u ons complete assortiment tondeuses waaronder ook de speciale hondentondeuse voor het trimmen van uw (huis)dier. Bij de aanschaf van een tondeuse zijn er een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een tondeuse!

Tondeuse kopen