25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

avantgarde

Ontworpen om te overtreffen

Vooruitstrevende wasverzorging met een prachtig design.

De nieuwe Siemens premium avantgarde wasmachines en warmtepompdrogers zijn ontworpen om te overtreffen, zij combineren een indrukwekkend design met de meest innovatieve features en specificaties: van het greeploze ontwerp tot intuïtieve multiTouch LED display. Het unieke design wordt gekenmerkt door de luxe blauwe sfeerverlichting in de deurrand en op het bedieningspaneel. Hierdoor is de avantgarde een echte eye-catcher. De luxe blauwe sfeerverlichting dient bovendien ook nog eens als statusaanduiding van het programma.

avantgarde wasprestaties

Met de Siemens avantgarde wasmachines ben je onder andere voorzien van i-Dos of sensoFresh, het intuïtieve multiTouch LED display, myTime en myFavourite. Met de avantgarde sensoFresh wasmachine kun je in slechts 30 of 45 minuten met actieve zuurstof snel en eenvoudig sigarettenrook of etensluchten neutraliseren. Met de avantgarde i-Dos wasmachine word je wasmiddel automatische gedoseerd voor perfecte wasresultaten. De Siemens avantgarde wasmachines voorzien van het intelligente i-Dos doseersysteem zorgt ervoor dat je wasmiddel en wasverzachter perfect wordt afgemeten en gedoseerd wasmiddel en wasverzachter voor een optimaal waterverbruik. Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor je wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel wordt gewassen, hierdoor hoeft de Siemens avantgarde wasmachine ook niet meer extra te spoelen om zeepresten te verwijderen. Met Home Connect beheer je jouw WiFi-apparaten waar je ook bent. Met deze innovatie karakteristieken neemt de Siemens avantgarde wasmachine je het meeste werk uit handen, zodat je meer vrije tijd heb om dingen te doen die je belangrijk vindt.

  • multiTouch LED display. Met het intuïtieve multiTouch LED display kan je met één blik en één toets in aanraking komen met alle mogelijkheden en heb je meteen alles onder controle. Het multiTouch LED display heeft geen knoppen meer die je hoeft in te drukken en dankzij precieze audiovisuele signalen, zoals verschillende LED’s en geluiden, maken deze het gebruik nog makkelijker.
  • myTime en myFavourite. Je wasgoed wordt nu nog sneller schoon en droog met myTime. Hiermee kan je heel specifiek het wasprogramma instellen of aanpassen tussen de 20, 30, 40, 50 of 60 minuten. Uiteraard zijn de instellingen afhankelijk van de vuil- en vochtigheid van je wasgoed. Met myFavourite kan je al jouw favoriete wasprogramma’s, voorkeuren en opties in het geheugen van de avantgarde wasmachine opslaan.

Een bekroond design.

Door het innovatieve en geavanceerde design van de Siemens avantgarde wasmachines en wasdrogers zijn de apparaten uit de avantgarde lijn al met veel prijzen bekroond, waaronder Red Dot Design Award, de iF Design Award en de German Design Award. Hieruit blijkt wel dat een kwalitatief hoogstaand en ingenieus design echt wel een ultieme combinatie vormt.

_DA6VFHf5_M