Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Vooruitstrevende wasverzorging met een prachtig design.

De nieuwe Siemens premium avantgarde wasmachines en warmtepompdrogers zijn ontworpen om te overtreffen, zij combineren een indrukwekkend design met de meest innovatieve features en specificaties: van het greeploze ontwerp tot intuïtieve multiTouch LED display. Het unieke design wordt gekenmerkt door de luxe blauwe sfeerverlichting in de deurrand en op het bedieningspaneel. Hierdoor is de avantgarde een echte eye-catcher. De luxe blauwe sfeerverlichting dient bovendien ook nog eens als statusaanduiding van het programma.

avantgarde wasprestaties

Met de Siemens avantgarde wasmachines bent u onder andere voorzien van i-Dos, het intuïtieve multiTouch LED display, myTime en myFavourite. Ook bent u met avantgarde voorzien van sensoFresh; waarmee u snel en eenvoudig sigarettenrook of etensluchten met actieve zuurstof kunt neutraliseren in slechts 30 of 45 minuten, en Home Connect; beheer uw WiFi-apparaten met Home Connect, waar u ook bent. Met deze innovatie karakteristieken neemt de Siemens avantgarde wasmachine u het meeste werk uit handen, zodat u meer vrije tijd heeft om dingen te doen die u belangrijk vindt.

  • Intelligent i-Dos doseersysteem. De Siemens avantgarde wasmachines zijn voorzien van het intelligente i-Dos doseersysteem waarmee perfect afgemeten wasmiddel en wasverzachter worden gedoseerd voor een optimaal waterverbruik. Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor uw wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel wordt gewassen, hierdoor hoeft de Siemens avantgarde wasmachine ook niet meer extra te spoelen om zeepresten te verwijderen.
  • multiTouch LED display. Met het intuïtieve multiTouch LED display komt u met één blik en één toets in aanraking met alle mogelijkheden en heeft u meteen alles onder controle. Het multiTouch LED display heeft geen knoppen meer die u hoeft in te drukken en dankzij precieze audiovisuele signalen, zoals verschillende LED’s en geluiden, maken deze het gebruik nog makkelijker.
  • myTime en myFavourite. Uw wasgoed wordt nu nog sneller schoon en droog met myTime. Hiermee kunt u heel specifiek het wasprogramma instellen of aanpassen tussen de 20, 30, 40, 50 of 60 minuten. Uiteraard zijn de instellingen afhankelijk van de vuil- en vochtigheid van uw wasgoed. Met myFavourite kunt u al uw favoriete wasprogramma’s, voorkeuren en opties in het geheugen van de avantgarde wasmachine opslaan.

avantgarde droogprestaties

Met de Siemens avantgarde warmtepompdrogers bent u onder andere voorzien van een selfCleaning condenser, het intuïtieve multiTouch LED display, myTime en myFavourite. Met deze innovatie karakteristieken van de Siemens avantgarde warmtepompdroger bent u niet alleen voorzien van een vlekkeloos resultaat, maar ook een prachtig design en een unieke ervaring.

  • selfCleaning condenser. De Siemens avantgarde warmtepompdrogers zijn allemaal voorzien van een selfCleaning condenser waarmee het verstoppen van de droger met pluis en stof wordt voorkomen. Met de selfCleaning condenser wordt een blijvend laag energieverbruik behaald en u hoeft de condenser nooit meer te reinigen.

_DA6VFHf5_M