Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Ontdek de oneindige mogelijkheden

Home Connect - Home is where your app is

Beheer uw innovatieve apparaten waar en wanneer u maar wilt

Huishoudelijke apparaten worden steeds slimmer. Met de op WiFi aangesloten huishoudapparaten van Siemens, te bedienen via de Home Connect App, haalt u vandaag de toekomst in huis. In 2016 zullen alle groot huishoudelijke apparaten van Siemens verbonden zijn door Home Connect: wasmachines, wasdrogers, ovens, koelkasten, vaatwassers en inbouwespressoautomaten.

Draadloze bediening voor huishoudapparaten wordt de standaard, dat gelooft iedereen wel. Waarom zou u dan nog investeren in een apparaat zonder Home Connect? De toekomst is nu al mogelijk. Zo wordt het huishouden een aangename bezigheid en zijn innovatieve oplossingen voor bestaande problemen toegevoegd. Denk hierbij aan een camera in de koelkast of een 'gerechtenwereld' voor uw oven.

Home Connect biedt ultiem gemak, zodat u meer tijd overhoudt om de dingen te doen die u leuk vindt. For a life less ordinary.

Home Connect wassen en drogen

De Siemens Home Connect wasmachines kunt u met de Home Connect App beheren. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer u maar wilt. De Easy Start functie in de Home Connect App helpt het optimale programma te kiezen. Beantwoord een paar vragen voor zowel de wasdroger en wasmachine, over het materiaal en de kleur en stuur vervolgens de aanbevolen programmainstellingen naar het apparaat. Met een perfect schone en droge was als eindresultaat.

  1. Easy Start: Selecteer het juiste wasprogramma volgens uw wasvoorkeuren en type wasgoed.
  2. Bedienen op afstand: Selecteer en start wasprogramma’s waar en wanneer u maar wilt.
  3. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de status van uw wasmachine. Ook ontvangt u een melding wanneer wasmiddel of wasverzachter dient bij te vullen.
  4. Simple Setup: pas eenvoudig de instelling van uw wasmachine aan via de Home Connect App.

Home Connect Remote Control

Een wasmachine of wasdroger die u overal kunt controleren, biedt volop gemak. Door de Home Connect App weet je precies wanneer het wasgoed gewassen of gedroogd is en bent u niet afhankelijk van het alarmgeluid. 

Bekijk het assortiment

Home Connect koelen

Home Connect Bewaargids

Dankzij de Bewaargids in de Home Connect App worden de beste bewaaromstandigheden aangegeven. De app vertelt u op welke locatie uw levensmiddelen het best neergezet kunnen worden en geeft informatie over de voedingswaarden van verschillende levensmiddelen.

Home Connect Monitor

De temperatuurinstellingen kunnen op afstand bekeken en ingesteld worden. Denk hierbij aan de vakantiemodus als u al in het vliegtuig zit of het aanzetten van superKoelen wanneer u terugkomt van het boodschappen doen, om verse levensmiddelen snel af te koelen.

Home Connect Camera*

Dankzij de twee camera's in de koelkast kan de inhoud van de koelkast bekeken worden, waar dan ook. Wanneer het nodig is, kunt u binnen een paar seconden zien of de benodigde ingrediënten al in huis zijn.

* Niet op alle modellen beschikbaar.

Bekijk het assortiment

Home Connect vaatwassen

Home Connect Easy Start

Easy Start maakt het bedienen van de vaatwasser gemakkelijker dan ooit. Beantwoord een paar vragen over reinigingsvoorkeuren en het type vaat via de Home Connect App. Vervolgens ontvangt u een aanbeveling voor het beste programma, dat u via de app op afstand kunt laten starten.

Home Connect Features

Features die ook buiten het wassen van de vaat handig van pas komen, bijvoorbeeld de tablettenteller. Via de smartphone of tablet altijd en overal bekijken hoeveel vaatwastabletten er nog over zijn . Als de voorraad opraakt stuurt de Home Connect App een pushmelding, ook kunt u monitoren wat de huidige status van het programma is.

Home Connect Service

De klantenservice kan, na toestemming, de meetsensoren van het apparaat uitlezen. Dit biedt een meerwaarde bij het oplossen van problemen op afstand. Mocht het probleem niet op afstand worden verholpen kunnen worden, dan weet de monteur in ieder geval zeker welke materialen hij moet meenemen om het probleem op locatie op te lossen. Dat scheelt tijd en voorkomt herhaalbezoeken.

Bekijk het assortiment

Download de app

Wilt u gebruik maken van Home Connect? Download dan snel de Home Connect App;

Home Connect oven

Home Connect recipeWorld

Koken kan zo makkelijk zijn: bekijk heerlijke recepten in de Home Connect App. Zodra een recept is gekozen, kunnen de instellingen direct naar de oven gestuurd worden. De bereidingswijze en ingrediënten worden ook weergegeven.

Home Connect Bediening

Dankzij Home Connect kunnen de benodigde instelwaarden van het gerecht direct via de applicatie naar de oven worden verzonden. Net een diepvriespizza gekocht? Verwarm de oven alvast voor vanuit de supermarkt! Dit biedt meer vrijheid en flexibiliteit in het dagelijks leven.

Home Connect Service

De Siemens klantenservice kan, na toestemming, de meetsensoren van het apparaat uitlezen. Dit biedt een meerwaarde bij het oplossen van problemen op afstand. Mocht het probleem niet op afstand worden verholpen kunnen worden, dan weet de monteur in ieder geval zeker welke materialen hij moet meenemen om het probleem op locatie op te lossen. Dat scheelt tijd en voorkomt herhaalbezoeken.

Bekijk het assortiment