12.513 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Beheer je innovatieve apparaten waar en wanneer je maar wilt

Huishoudelijke apparaten worden steeds slimmer. Met de op WiFi aangesloten huishoudapparaten van Siemens, te bedienen via de Home Connect App, haal je vandaag de toekomst in huis. In 2016 zullen alle groot huishoudelijke apparaten van Siemens verbonden zijn door Home Connect: wasmachines, wasdrogers, ovens, koelkasten, vaatwassers en inbouwespressoautomaten.

Draadloze bediening voor huishoudapparaten wordt de standaard, dat gelooft iedereen wel. Waarom zou je dan nog investeren in een apparaat zonder Home Connect? De toekomst is nu al mogelijk. Zo wordt het huishouden een aangename bezigheid en zijn innovatieve oplossingen voor bestaande problemen toegevoegd. Denk hierbij aan een camera in de koelkast of een 'gerechtenwereld' voor uw oven. Home Connect biedt ultiem gemak, zodat u meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je leuk vindt. For a life less ordinary.

Wassen & Drogen | Koelen & Vriezen | Vaatwassen | Bakken | Koken | Koffie

Home Connect Service

De Siemens klantenservice kan, na toestemming, de meetsensoren van het apparaat uitlezen. Dit biedt een meerwaarde bij het oplossen van problemen op afstand. Mocht het probleem niet op afstand verholpen kunnen worden, dan weet de monteur in ieder geval zeker welke materialen hij moet meenemen om het probleem op locatie op te lossen. Dat scheelt tijd en voorkomt herhaalbezoeken.

Download de Home Connect App

Wil je gebruik maken van Siemens Home Connect? Download dan snel de gratis Home Connect App:

V5dQbMuzbto

Siemens Home Connect wasmachines en wasdrogers

Met de Siemens Home Connect wasmachines en wasdrogers kun je eenvoudig en snel het wasproces versnellen, waarmee je ook nog eens optimale resultaten bereikt. Kies voor de Siemens Home Connect wasmachines en wasdrogers om op een slimme manier en met een gestroomlijnde procedure de wassen en drogen. De Siemens Home Connect wasmachines en wasdrogers kun je met de Home Connect App beheren. Met de Home Connect App heb je toegang tot, en beheer je de instellingen van, de wasmachine of wasdroger waar en wanneer je maar wilt. De Easy Start functie in de Home Connect App helpt het optimale programma te kiezen. Beantwoord een paar vragen voor zowel de wasdroger en de wasmachine, over het materiaal en de kleur en stuur vervolgens de aanbevolen programma instellingen naar het apparaat. Met een perfect schone en droge was als eindresultaat.

  1. Easy Start: Selecteer het juiste wasprogramma volgens uw wasvoorkeuren en type wasgoed.
  2. Bedienen op afstand: Selecteer en start wasprogramma’s waar en wanneer u maar wilt.
  3. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de status van uw wasmachine. Ook ontvangt u een melding wanneer wasmiddel of wasverzachter dient bij te vullen.
  4. Simple Setup: pas eenvoudig de instelling van uw wasmachine aan via de Home Connect App.

Voice Control

Gebruik je stem. Verminder je inspanningen. Door de Siemens Home Connect wasmachine of wasdroger te verbinden met een slimme luidspreken kun je deze via spraak bedienen. Met slechts één woord kun je een programma starten, de status van een programma controleren of annuleren. Het mooiste van de Voice Control functie is dat je dit alles vanuit je luie stoel kan doen, je hoeft alleen maar ‘Alexa’ te zeggen.

Remote Control

Een wasmachine of wasdroger die je overal kunt controleren, biedt volop gemak. Door de Home Connect App weet je precies wanneer het wasgoed gewassen of gedroogd is en ben je niet afhankelijk van het alarmgeluid. Met de Remote Control past wassen en drogen altijd in het tijdschema dat bij jou past, selecteer eenvoudig de opties en start de machine wanneer je maar wil, waar je ook bent.

Siemens Home Connect koelkasten en vriezers

Met de Siemens Home Connect koelkasten en vriezers houd je het hoofd koel bij de bediening van je apparaten. Beheer de producten in je koelkast of vriezer en bewaar deze op een efficiënte manier met de Home Connect App. Mochten er zich onaangekondigde gasten melden, kom je thuis na een lange reis of ben je op zoek naar inspiratie voor recepten? Het kan allemaal met de Home Connect App! De temperatuurinstellingen kunnen op afstand bekeken en ingesteld worden. Denk hierbij aan de vakantiemodus als je al in het vliegtuig zit of het aanzetten van superKoelen wanneer je terugkomt van het boodschappen doen, om verse levensmiddelen snel af te koelen. Dankzij de twee camera's in de koelkast kan de inhoud van de koelkast bekeken worden, waar dan ook. Wanneer het nodig is, kan je binnen een paar seconden zien of de benodigde ingrediënten al in huis zijn. Let op: niet op alle modellen zijn de twee camera's beschikbaar.

Slimme Bewaargids

Dankzij de slimme Bewaargids in de Home Connect App worden de beste bewaaromstandigheden voor alle voedingsmiddelen aangegeven. Voor groente, fruit en vleeswaren geldt namelijk een andere manier van bewaren om deze langer vers te houden. De Home Connect App vertelt je op welke plek in de koelkast je levensmiddelen het beste neergezet kunnen worden en geeft informatie over de voedingswaarden van verschillende levensmiddelen. Ook ontvang je suggesties voor recepten met de voedingsmiddelen die in je koelkast staan, super handig!

Siemens Home Connect vaatwassers

Home Connect Easy Start

Easy Start maakt het bedienen van de vaatwasser gemakkelijker dan ooit. Beantwoord een paar vragen over reinigingsvoorkeuren en het type vaat via de Home Connect App. Vervolgens ontvangt u een aanbeveling voor het beste programma, dat u via de app op afstand kunt laten starten.

Home Connect Features

Features die ook buiten het wassen van de vaat handig van pas komen, bijvoorbeeld de tablettenteller. Via de smartphone of tablet altijd en overal bekijken hoeveel vaatwastabletten er nog over zijn . Als de voorraad opraakt stuurt de Home Connect App een pushmelding, ook kunt u monitoren wat de huidige status van het programma is.

Siemens Home Connect ovens

Home Connect recipeWorld

Koken kan zo makkelijk zijn: bekijk heerlijke recepten in de Home Connect App. Zodra een recept is gekozen, kunnen de instellingen direct naar de oven gestuurd worden. De bereidingswijze en ingrediënten worden ook weergegeven.

Home Connect Bediening

Dankzij Home Connect kunnen de benodigde instelwaarden van het gerecht direct via de applicatie naar de oven worden verzonden. Net een diepvriespizza gekocht? Verwarm de oven alvast voor vanuit de supermarkt! Dit biedt meer vrijheid en flexibiliteit in het dagelijks leven.

Voice Control

Gebruik je stem. Verminder je inspanningen. Door de Siemens Home Connect wasmachine of wasdroger te verbinden met een slimme luidspreken kun je deze via spraak bedienen. Met slechts één woord kun je een programma starten, de status van een programma controleren of annuleren. Het mooiste van de Voice Control functie is dat je dit alles vanuit je luie stoel kan doen, je hoeft alleen maar ‘Alexa’ te zeggen.

Siemens Home Connect koken

Siemens Home Connect koffie