25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

sensoFresh

Effectieve geurverwijdering zonder te wassen

Je kleding in 30 minuten fris en direct weer draagbaar.

Dankzij het revolutionaire sensoFresh-systeem hoef jij je na een gezellige avond uit geen zorgen meer te maken dat je kleding blijft hangen met vervelende luchtjes en geuren. Met het sensoFresh programma kun je snel en eenvoudig sigarettenrook of etensluchten met actieve zuurstof neutraliseren in slechts 30 of 45 minuten, zelf bij tere en niet-wasbare weefsel. Je kunt je kleding hierna weer meteen aantrekken.

  • sensoFresh Programma: geurverwijdering met actieve zuurstof. Met het sensoFresh Programma kun je snel en eenvoudig sigarettenrook of etensluchten met actieve zuurstof neutraliseren in slechts 30 of 45 minuten, zelf bij tere en niet-wasbare weefsel. Vervelende geuren zijn hierna verwijderd en je kunt je kleding weer meteen aantrekken.
  • Trommel Reinigen: omdat je van schoon houdt. Ook heeft het Siemens sensoFresh-systeem een speciaal programma waardoor de vorming van bacteriën en nare geurtjes wordt voorkomen. De trommel wordt tijdens dit programma volledig gereinigd zodat de Siemens wasmachine altijd hygiënisch schoon blijft.
  • hygiëneMix: hygiënisch schoon, zelfs op lage temperaturen. Het hygiëneMix programma is bij uitstek geschikt voor delicate weefsels die niet op hoge temperatuur gewassen mogen worden. Dankzij de toepassing van extra actieve zuurstof in de trommel aan het einde van de wascyclus worden 99,9% van alle bacterien en ziektekiemen uit het wasgoed verwijderd, zelfs op lage temperaturen tot 40 °C. Het hygiëneMix programma is speciaal ontwikkeld voor gemixt en delicaat wasgoed.

De voordelen van sensoFresh

De voordelen van het sensoFresh programma is dat je onaangename geuren uit je kleding kunt verwijderen zonder deze te hoeven wassen. Denk hierbij aan Teppanywaki, barbecue of gourmet geuren. In slechts 30 minuten zijn deze uit je kleding verwijdert! Met sensoFresh kunnen ook niet-wasbare stoffen als zijde, kasjmier en wol snel en effectief opgefrist worden, zonder water of chemicaliën. Met het sensoFresh programma kun je ook hygienisch wassen op lage temperaturen tot 40°C.

sensoFresh in detail: zo werkt het

Even technisch: sensoFresh in detail en de manier waarop dit programma werkt. Uit de zuurstof in de lucht genereert de Siemens wasmachine een natuurlijke actieve zuurstof. De onaangename geuren worden voorzichtig en effectief geneutraliseerd en verwijderd doordat het sensoFresh programma een damp genereert waarmee je kleding wordt behandeld. De geuren worden geneutraliseerd en de resterende actieve zuurstof wordt via een luchtstroom naar de filter gevoerd en wordt omgezet in schone lucht. Dit zorgt voor ervoor dat je kleding weer fris ruikt en meteen kunt aantrekken, zonder te hoeven wassen.

Gyvs6YBf9SE