21.038 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna


Op het gebied van persoonlijke verzorging voor de vrouw zijn veel er diverse apparaten te koop die het leven een stuk makkelijker maken. Zo kunt u een ontharingsapparaat kopen zoals een ladyshave, epilator of IPL lichtontharingsapparaat voor het ontharen van bepaalde lichaamsdelen. Thuis uw nagels verzorgen met een manicure of pedicureset of uw gezicht verzorgen met een gezichtsreinigingsborstel. Op onze website hebben wij de verschillende apparaten voor de persoonlijke verzorging voor de vrouw in onderstaande categorieën ingedeeld:

IPL Lichtontharing

Een IPL (Intense Pulsed Light ) lichtontharingsapparaat werkt met pijnloze lichtflitsen. De warmte van deze lichtflitsen kan door pigment worden geabsorbeerd waarna het haarzakje beschadigd raakt. Met deze manier van ontharen blijven haartjes lange tijd weg of zullen in sommige gevallen niet zelfs meer terugkomen. Wij leveren diversen IPL lichtontharingsapparaten zoals o.a. de Philips Lumea. Bij de aanschaf van een (nieuw) lichtontharingsapparaat zijn er een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij en geven u graag advies bij de het kopen van een lichtontharingsapparaat!

IPL lichtontharing
epilator kopen

Epilator

Een epilator wordt soms ook wel epilady genoemd. Dit ontharingsapparaat werkt, afhankelijk van de grootte van de kop, met meerdere kleine pincetten. Op deze manier epileer je de huid snel en efficiënt en krijg je een glad resultaat. De meeste epilatoren zijn standaard voorzien van een grote kop voor de grotere oppervlakken zoals de benen. Voor de kleine oppervlakken zoals de oksel of bikinilijn zijn er modellen beschikbaar met een kleinere kop of een precisie-epilator voor het preciezere werk. Veel epilatoren zijn oplaadbaar en zijn makkelijk draadloos te gebruiken. In sommige gevallen kunt u de epilator zelfs onder de douche gebruiken. Er zijn veel verschillende epilatoren op de markt. Wat is nou de beste en waar moet u op letten bij het kopen van een epilator?  Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij en geven u graag advies bij de het kopen van een epilator!

Ladyshave

Een ladyshave werkt met een scheerblad waarmee u ongewenste haren af kunt scheren om zo tot een glad en zijdezacht resultaat te komen. Deze manier van ontharen is altijd pijnloos. Het enige nadeel van ontharen met een ladyshave is dat de stoppels van de weggeschoren haartjes na een paar dagen alweer voelbaar zijn. Er zijn veel verschillende ladyshaves op de markt. Wat is nou de beste en waar moet u op letten bij het kopen van een ladyshave?  Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij en geven u graag advies bij de het kopen van een ladyshave!

Nagelverzorging

Voor het verzorgen van de nagels zijn er vele verschillende producten te koop. Wij leveren diverse manicure- en pedicuresets waarmee u uw nagels perfect kunt verzorgen.

Gezichtsverzorging

Op het gebied van gezichtsverzorging zijn er diverse producten te koop. Zo kunt u thuis heerlijk genieten van een gezichtssauna of kunt u uw huid reinigen met een gezichtsreinigingsborstel zoals met de Philips VisaPure.