25.535 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

De beste ladyshave kopen

Wanneer u als vrouw graag ongewenste haartjes van bepaalde lichaamsdelen wilt verwijderen, dan kunt u deze eenvoudig en snel wegscheren met een ladyshave. Een ladyshave werkt met een scheerblad waarmee je ongewenste haren af kunt scheren om zo tot een glad en zijdezacht resultaat te komen. Deze manier van ontharen is altijd pijnloos. Het enige nadeel van ontharen met een ladyshave is dat de stoppels van de weggeschoren haartjes na een paar dagen alweer voelbaar zijn.

Wanneer u een (nieuwe) ladyshave wilt kopen, zult u zien dat er veel verschillende ladyshaves te koop zijn. Maar wat is nou de beste ladyshave? Ladyshaves zijn te koop vanaf ongeveer 20,- euro. Over het algemeen kan niet makkelijk gezegd worden wat nou de beste is. De mate van scheercomfort is vaak wel voor het grootste gedeelte afhankelijk van de prijs. Over het algemeen geldt wel; hoe duurder de ladyshave hoe meer comfort en gebruikersgemak. 

Ladyshave kopen

Waar moet u nou op letten bij het kopen van een ladyshave? Wij zetten de belangrijkste punten op een rij om het voor u een stuk makkelijker te maken de juiste ladyshave te kopen.

Droog of nat scheren

Met veel ladyshaves kunt u alleen droog scheren, maar er zijn ook ladyshaves waarmee u nat kunt scheren. In de meeste gevallen zijn ladyshaves die geschikt zijn voor natscheren volledig waterdicht. Deze waterdichte ladyshaves zijn dan ook onder de douche of in bad te gebruiken.

Oplaadbare ladyshave voor maximale bewegingsvrijheid

Ladyshaves werken met een ingebouwde oplaadbare accu, op batterijen of alleen met een netsnoer. Een groot nadeel van een ladyshave die alleen met netsnoer werkt is dat u altijd in de buurt moet zijn van een stopcontact om deze te kunnen gebruiken.Met een ladyshave met een oplaadbare accu heeft u maximale bewegingsvrijheid. Deze ladyshave hebben afhankelijk van het model een bepaalde scheertijd. De laadtijd hangt ook af per model en kan variëren van 1 tot 12 uur. Bij ladyshaves met batterijen moeten de batterijen regelmatig worden vervangen. Deze ladyshaves zijn wel makkelijk om mee te nemen voor op vakantie of een weekendje weg.

Ladyshaves met extra functies

  • Gevoelige huid: Ladyshaves kunnen over extra vele verschillende functies beschikken. Zo zijn sommige ladyshaves erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid doordat er een extra opzetstuk wordt bijgeleverd of is de intensiteit apart in te stellen om het scheren iets dragelijker te maken. Dit kan voornamelijk erg prettig zijn bij het scheren van gebieden zoals de oksels en de bikinilijn.
  • Ingebouwde tondeuse: Sommige ladyshaves hebben aan de zijkant van het scheerblad een tondeuse geïntegreerd waarmee langere haartje eerst voor een deel in te korten waarna zij met de het scheerblad volledig afgeschoren kunnen worden.
  • Scurb- of peelingfunctie: Sommige ladyshaves beschikken over een scrub- of peelingfunctie.Met deze functie kunt u dode huidcellen en huidschilfers verwijderen. Door deze functie regelmatig te gebruiken voorkomt u dat haartjes ingroeien.
  • Massage- of koelfunctie: De wat duurdere ladyshaves zijn vaak uitgebreider. In sommige gevallen worden deze apparaten ook met een epileerkop geleverd. Deze apparaten beschikken dan vaak ook over een massage- of koelfunctie. Met dit systeem kunt u de huid ontspannen wat de pijn bij het epileren verzacht.