25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

De beste epilator kopen

Wanneer u als vrouw graag ongewenste haartjes van bepaalde lichaamsdelen wilt verwijderen, dan kunt u gebruik maken van een epilator. Een epilator wordt soms ook wel epilady genoemd. Dit ontharingsapparaat werkt, afhankelijk van de grootte van de kop, met meerdere kleine pincetten. Op deze manier epileer je de huid snel en efficiënt en krijg je een glad resultaat. Wanneer u een epilator wilt kopen, zult u zien dat er veel verschillende epilators te koop zijn. Maar wat is nou de beste epilator en waar moet u nou op letten bij het kopen van een epilator?

Epilator kopen

Epilator met scheerfunctie

Met epileren worden de haartjes uit de huid getrokken. Wanneer uw huid gevoelig is of wanneer de haartjes te kort zijn om te epileren kan een epilator met een scheerfunctie enorm handig zijn. Er zijn modellen te koop waarbij dit mogelijk is. Bij deze epilatoren worden losse scheerkoppen meegeleverd of kan een los scheermesje op de epilator gezet worden. Met deze modellen kunt u met één beweging epileren en te korte haartjes afscheren.

Een epilator voor het hele lichaam

Een epilator is altijd standaard voorzien van een brede epileerkop. Met een brede epileerkop kunnen snel en 
makkelijk grote oppervlakken zoals de benen onthaard worden. Voor het ontharen van kleine gebieden is een model met een smalle epileerkop of een extra precisie-epilator erg handig. Er zijn zelfs modellen te koop die speciaal geschikt zijn voor het gezicht. Voor het epileren van de oksels of de bikinilijn is het raadzaam om een model te kopen die rekening houdt met de gevoelige huid.

Epileren onder de douche

Warm water opent de poriën en laat de huid ontspannen. Onder de douche epileren heeft dan ook als voordeel dat dit veel minder gevoelig is.

Oplaadbare epilator

Sommige epilatoren zijn oplaadbaar en daardoor draadloos te gebruiken. Hiermee heeft u geen last van in de weg liggende of hangende snoeren en heeft u dus meer bewegingsvrijheid.

Epileren onder de douche