Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Het Koreaanse Samsung is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste elektronicabedrijven te wereld en is actief in meer dan 58 landen. Samsung is actief in zeer veel productcategorieën, waaronder televisies, smartphones, tablets, wireless audio, koelkasten, vriezers, drogers en wasmachines. Kernwoorden voor de producten van Samsung zijn kwaliteit, innovatie en design. 

Televisie

Op gebied van Televisie is Samsung in Nederland verreweg de grootste speler. Dankzij slimme technologieën en innovatief design heeft Samsung een zeer groot marktaandeel weten te veroveren. Samsung oogst veel lof maar haar Full HD, Ultra HD en Curved TV's en mag dan ook regelmatig awards in handen nemen voor de prestaties van deze toestellen.

Wireless Audio 360

De engineers van Samsung maken gebruik van nieuwe methodes en geavanceerde testopstellingen om audioproducten van wereldklasse te kunnen bieden. Met de Wireless Audio 360 speakers van Samsung wordt, anders bij conventionele luidsprekers, de hele kamer gevuld met geluid dankzij Samsungs Ring Radiator technologie, waardoor het geluid gelijkmatig in alle richtingen wordt verspreid. Maak kennis met deze nieuwe innovatie in wireless audio.

Keukenapparatuur

Samsung mikt op efficiënte, energiezuinige, slimme apparaten met een gelikt uiterlijk. Daarmee is Samsung steeds nadrukkelijker aanwezig in de categorieën koelkasten, vriezers en ovens/magnetrons.

Huishoudelijke apparaten

De wasmachines, drogers en stofzuigers van het merk beschikken niet alleen over een stijlvol ontwerp, ze zitten tevens boordevol met de nieuwste technieken. Samsung is zeer actief met nieuwe innovaties op het gebied van huishoudelijke apparaten. Bekijk bijvoorbeeld de unieke Samsung Addwash wasmachines.

Kijk hieronder voor de producten van Samsung opgedeeld per productcategorie: