25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

ASKO wasdrogers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste ASKO wasdroger.

Advies over ASKO wasdrogers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste ASKO wasdroger.

Wil je een nieuwe ASKO wasdroger kopen? Er zijn veel verschillende wasdrogers en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste ASKO drogers. Wil je een energiezuinige ASKO droger? Kies dan een warmtepompdroger. Of ben je op zoek naar een ASKO droger welke snel droogt? Denk dan aan een condensdroger. Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger.

De ASKO wasdrogers zijn voorzien van een betrouwbare en stille koolborstelloze motor en vijf kogellagers om hiermee je wasgoed makkelijker te centrifugeren. Dankzij het Multi Filter System™ ben je er van verzekert dat pluizen en zelfs kleinere stofdeeltjes opgevangen worden in de vijf verschillende filters van de ASKO wasdrogers. Hiermee wordt er voorkomen dat stof de gevoelige componenten in de wasdroger bereiken.

Wasdrogers van ASKO

Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger. Met de meest energiezuinige A+++ warmtepompdrogers kun je tot wel €75,- aan energiekosten en daarmee tot wel 300 kWh/jaar besparen! Een warmtepompdroger is energiezuiniger doordat de warme lucht die de trommel ingeblazen wordt, hergebruikt wordt door de ingebouwde warmtepomp. Ook is het mogelijk om de warmtepompdroger, door de lagere energieafname, op dezelfde groep aan te sluiten als de wasmachine. Een condensdroger is een droger welke sneller je wasgoed droogt, in vergelijking met een warmtepompdroger en een afvoerdroger. Een luchtafvoerdroger is een wasdroger waarbij de warme en vochtige lucht met een dikke flexibele afvoerslang naar buiten wordt afgevoerd.

Populaire ASKO wasdrogers

Onze meest populaire ASKO wasdrogers.

POu8SOOCuLY