26.109 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

ASKO wasdroger storingen

EP: helpt je graag met ASKO wasdroger storingen en foutmeldingen

De meest voorkomende storingen van ASKO wasdrogers

EP: helpt je graag met ASKO wasdroger storingen en foutmeldingen

Heb je een ASKO wasdroger en heeft deze voor, tijdens of na het wassen een storing of foutmelding gekregen, dan is dat natuurlijk erg vervelend! Je wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van je ASKO wasdroger, maar helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Onze specialisten zijn gecertificeerd met jarenlange kennis en ervaring en repareren graag je defecte apparaten of ondersteunen je met al je vragen over je ASKO wasdroger. Uiteraard repareren onze EP:Ondernemers ook je ASKO wasdroger als je deze niet bij EP: hebt gekocht. In de meeste gevallen wordt de foutcode weergegeven op het display van de ASKO wasdroger. Veel storingen zijn eenvoudig en snel op te lossen. Hieronder lees je welke ASKO wasdroger storingen en foutmeldingen er zijn, wat ze betekenen en hoe je ze kunt oplossen. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben of lukt het je niet om een ASKO storing te verhelpen? Neem dan contact op met een van onze EP:Winkels voor een serviceafspraak. Bekijk hieronder de oplossingen voor de volgende storingen en foutmeldingen om te zien of je het probleem eenvoudig zelf kunt oplossen.

E0 | E1 | E2 | E3 | E4 | E6 | E7 | E8 | E9

 

ASKO storing E4

Geeft je ASKO wasdroger de storing E4? De foutmelding E4 betekent dat de filters gereinigd dient te worden. Reinig in dit geval de filters van de ASKO wasdroger. Voor het reinigen is het verplicht dat je eerst de wasdroger uitschakelt en de stekker uit het stopcontact haalt.

  • Op het moment dat je de filter wil reiniger dien je het huis van de filter in de deur open te doen en de filter eruit te trekken, waarna je voorzichtig alle aanslag, vezels en draadjes van de filter kunt verwijderen. Plaats hierna de filter weer terug en sluit het huis van de filter. Op het moment dat de filter weer juist is teruggeplaatst in het huis kun je de wasdroger weer aanzetten.

Als de storing E4 op het display blijft staan, dan willen wij je graag verzoeken om contact op te nemen met een van onze EP:Winkels voor een serviceafspraak.