Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


AEG ComfortLift Vaatwasser

De ComfortLift vaatwasser is het bewijs dat AEG oplossingen biedt die zich aan de consument aanpassen in plaats van andersom. Het is namelijk de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf naar boven getild kan worden, waardoor het in- en uitruimen gebruiksvriendelijker is dan ooit tevoren. Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift ook de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range.

Natuurlijk is een vaatwasser al een geweldige hulp in het huishouden. Alleen het in- en uitladen en dan vooral het bukken daarbij, wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Voor dat laatste heeft AEG dé oplossing: ComfortLift®. ComfortLift® is een ingenieus systeem waarbij de onderste korf – met belading – bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. U hoeft dus niet meer te bukken bij het uitruimen. Andersom werkt het natuurlijk ook. U laat eenvoudig de onderste korf omhoog komen, zet de vuile vaat erin en met een simpele beweging gaat de korf omlaag en rolt weer terug in de vaatwasser.

Gebruiksgemak wordt naar een nieuw niveau gebracht

Een vaatwasser die uitgerust is met een speciaal liftmechanisme voor de onder korf. Een vaatwasser die ontworpen is om rond uw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Uw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht; zodat u efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild. 

Bekijk de AEG Comfortlift vaatwassers

  • Energieklasse A++
  • 13 standaardcouverts
  • 6 spoelprogramma's
  • Geluidsniveau: 44 dB
  • Energieklasse A++
  • 13 standaardcouverts
  • 6 spoelprogramma's
  • Geluidsniveau: 44 dB