25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

EP:Veilig Thuis | Hoe werkt het?

EP: biedt u de juiste keuze als het gaat om vertrouwen. Het Syren Thuis alarmsysteem, de binnen- en buitencamera’s en het SOS alarmsysteem voor ouderen zijn specifiek ontworpen voor mobiele toepassingen. Het alarmsysteem maakt gebruik van de laatste technologie op het gebied van alarmmeldingen en alarmsensoren. Hierdoor is het alarmsysteem bij uitstek geschikt voor uw beveiliging, thuis en onderweg.

EP:Deskundig advies

Wij bieden u deskundig advies zodat u snel en eenvoudig weet welke oplossing het beste bij u past. Zelfs nadat we het product bij u hebben afgeleverd of geïnstalleerd leggen we u uit hoe het product werkt en het beste kan worden gebruikt.

EP:Montageservice

EP: heeft met bijna 100 winkels dé specialisten in huis om uw alarmsysteem vakkundig in uw huis te plaatsen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Een beveiligingsoplossing bij u thuis is uniek, ieder huishouden kent een andere situatie. Uw lokale EP:Winkel kan u helpen met het adviseren, installeren en aansluiten van uw persoonlijke alarmsysteem.

  • Kennis en vaardigheden voorhanden
  • Onderhoud, nazorg als vanzelfsprekend
  • Goedgekeurde BORG Klasse 1 alarmsystemen
  • Installatie, afgestemd op persoonlijke situatie
ep veilig thuis

EP:Veilig Thuis | Oplossingen

Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende EP:Veilig Thuis oplossingen. 


Inbraakbeveiliging | De unieke oplossing bij u thuis

Het draadloze Syren Thuis alarmsysteem met GSM alarm is BORG Klasse 1 gecertificeerd en is gemakkelijk te installeren. Dit alarmsysteem is eenvoudig via uw smartphone of tablet te bedienen. Het alarmsysteem beschikt over 3 standen: Aan, Uit en Thuis en is volledig naar wens uit te breiden met accessoires en sensoren. Hiermee is uw huis volledig beveiligd tegen inbraak-, brand- en waterschade. Alle sensoren beschikken over een draadloze sensorherkenning met het alarmsysteem, hiermee herkennen de sensoren snel en eenvoudig het alarmsysteem voor een eenvoudige installatie.

De sensoren werken alleen in combinatie met het Syren Thuis alarmsysteem. Een beveiligingsoplossing bij u thuis is uniek, ieder huishouden kent een andere situatie. Uw lokale EP:Winkel kan u helpen met het adviseren, installeren en aansluiten van uw persoonlijke alarmsysteem.

Inbraakbeveiliging

Camerabeveiliging | Verhoogd gevoel van zekerheid

De Syren Beveiligingscamera’s zijn in diversen soorten verkrijgbaar, als bullet, dome of PTZ (Pan-Tilt-Zoom) en ondersteunen Onvif, Android en iOS. De beveiligingscamera’s zijn verkrijgbaar met een wiFi aansluiting of als bekabelde PoE (Power over Ethernet) aansluiting. Sluit de IP beveiligingscamera’s aan op uw netwerk en bekijk de beelden live op uw smartphone of sla ze op met de harddisk recorder om later te bekijken. Alle Syren Beveiligingscamera’s zijn voorzien van privébeeld bescherming, bewegingssignalering, infrarood nachtzicht, dynamische beeldcorrectie en tegenlichtcompensatie.

Privébeeld bescherming

Biedt optimale bescherming om de privacy te garanderen doordat er door ‘drag en drop’ vastgestelde beeldsensoren worden uitgezet. Er kunnen maximaal 3 beeldsegmenten worden uitgesloten.

camerabeveiliging

Bewegingssignalering 

De camera reageert zodra er meer dan 0,5% van de beeldsensoren veranderen in  een door u vooraf opgegeven kader. Zodra de beweging wordt gesignaleerd geeft de camera een signaal waardoor zowel de recorder een markering krijgt als het alarm in-, output in werking wordt gesteld. Er kunnen maximaal 12 kaders worden opgegeven.

Infrarood nachtzicht

Het infrarood nachtzicht kan automatisch of handmatig voor de beeldsensor worden geplaatst, zodat het aanwezige infrarood licht overdag kan worden uitgefilterd voor een optimalisatie van het beeld.

Alle Syren beveiligingscamera’s zijn voorzien van:

  • Infrarood nachtzicht
  • Bewegingsdetectie
  • Dynamische beeldcorrectie
  • Privacy maskering
  • Tegenlichtcompensatie

SOS voor ouderen | Voor veilig zelfstandig wonen

Het persoonlijke Syren SOS alarmsysteem met GSM alert is ideaal geschikt voor senioren en zorgbehoevenden om langer zelfstandig te wonen. Het SOS alarmsysteem is gemakkelijk te installeren en is ideaal geschikt voor thuis of in een zorginstelling. Alle sensoren beschikken over een draadloze sensorherkenning met het alarmsysteem, hiermee herkennen sensoren snel en eenvoudig het alarmsysteem voor een eenvoudige installatie. Het SOS alarmsysteem beschikt over de mogelijkheid om optioneel een simkaart of jaarabonnement af te sluiten.

De sensoren werken alleen in combinatie met het Syren SOS alarmsysteem. Een beveiligingsoplossing bij u thuis is uniek, ieder huishouden kent een andere situatie. Uw lokale EP:Winkel kan u helpen met het adviseren, installeren en aansluiten van uw persoonlijke alarmsysteem.

SOS voor ouderen