23.296 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Miele introduceert de W1 Classic wasautomaten. Deze lijn wasmachines beschikken over vele unieke Miele eigenschappen en geven u de zekerheid van jarenlang zorgeloos wassen en perfect droog wasgoed.

Wilt u uw wasgoed ook perfect droog hebben? Kies dan voor een bijpassende Miele T1 droger. Hier vindt u meer informatie over deze drogers.

Unieke eigenschappen van de Miele W1 Classic

De Miele W1 Classic wasautomaten kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en levensduur. De wasautomaten zijn voorzien van een geëmailleerd front, waardoor ze krasbestendig zijn. Met de DirectSensor bediening met tiptoetsen en duidelijk iconen kunt u eenvoudig en snel een selectie maken van de gewenste programma instellingen.

 

CapDosing

Ook voor uw speciale wasgoed wilt u het beste wasresultaat bereiken. Daarvoor zijn de W1 Classic wasutomaten voorzien van CapDosing. U voegt eenvoudig een speciale Miele Cap toe aan de wasmiddellade en de wasautomaat doseert de inhoud van de Cap vervolgens volledig automatisch op het juiste moment in het wasproces.

SoftCare trommel

De Miele W1 Classic wasautomaten zijn tevens voorzien van de gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele. Deze trommel heeft een unieke hongraatstructuur, waardoor er een dun laagje water ontstaat tussen uw was en de trommel. Zo glijdt uw wasgoed zacht door de trommel waardoor deze minder slijt en bovendien nauwelijks kreukt.

Miele W1 Classic wasautomaten