23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Miele introduceert de T1 Classic droogautomaten. Deze lijn drogers beschikken over vele unieke Miele eigenschappen en geven u de zekerheid van jarenlang zorgeloos drogen en perfect droog wasgoed.

Wilt u uw wasgoed ook perfect schoon wassen? Kies dan voor een bijpassende Miele W1 wasautomaat. Hier vindt u meer informatie over deze wasautomaten.

Unieke eigenschappen van de Miele T1 Classic

De Miele T1 Classic droogautomaten kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en levensduur. De droogautomaten zijn voorzien van een geëmailleerd front, waardoor ze krasbestendig zijn. Met de DirectSensor bediening met tiptoetsen en duidelijk iconen kunt u eenvoudig en snel een selectie maken van de gewenste programma instellingen.

PerfectDry

Uw wasgoed wordt in de Miele T1 Classic droogautomaten altijd perfect gedroogd. PerfectDry herkent de hardheid van het water en stemt de programmaduur hierop af.

FragranceDos

Uw wasgoed wordt heerlijk fris, dankzij FragranceDos. Met de speciale Miele-geurflacons (verkrijgbaar in vijf frisse varianten) geeft u het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

Miele T1 Classic droogautomaten