23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

ZEN Technology

Extreem stil met levenslange motorgarantie

ZEN Technology: extreem stil met levenslange motorgarantie

De TV moet harder op het moment dat de wasmachine centrifugeert, u kunt de wasmachine niet aanzetten omdat de kinderen naar bed moeten en anders niet kunnen slapen of de trillende vloeren door de wasmachine. Herkent u dat ook? Met de ZEN-technologie van Whirlpool is dit allemaal verleden tijd. De innovatieve ZEN technologie van de Whirlpool wasmachines is voorzien van een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, waardoor u kunt genieten van minder vibratie, minder geluid en meer rust.

De ZEN wasmachines van Whirlpool beschikken over een direct-drive motor welke direct op de trommel bevestigd is, waardoor de wasmachines minder trillen en dus minder geluid maken. De behuizing van de wasmachine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Door deze technieken zijn de wasmachines met ZEN-technologie absoluut de stilste op de markt.

B-h97uhckFo

Zorg voor uw kleding

De Whirlpool ZEN wasmachines zijn als beste getest wanneer het om de zorg van uw kleding gaat. De vormen, kleuren en vezels van uw kleding blijven zo nog langer mooi. Dit wordt onder andere bereikt met het Colours 15° programma en de SoftMove-technologie, waarbij de trommelbeweging precies is afgestemd op het soort wasgoed dat u in de machine stopt. Naast de innovatieve ZEN-technologie zijn de ZEN wasmachines van Whirlpool uitgerust met vele andere functies:

  • 6TH SENSE: De Whirlpool wasmachines werken op basis van een 6TH SENSE. De wasmachines zijn voorzien van sensoren die detecteren hoeveel en wat voor soort was er in uw machine zit. De wasmachine bepaalt op basis wat hij moet doen.
  • SoftMove: Door SoftMove gebruikt de wasmachine aangepaste trommelbewegingen voor iedere soort was. Uw kleding is hierdoor extra beschermt.
  • Wasmiddeldoseeradvies: Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel gebruiken? Het kan dankzij het wasmiddeldoseeradvies. De machine detecteert de hoeveelheid was in de machine en vertelt u hoeveel wasmiddel er toegevoegd moet worden.

Extreem stil: het verschil tussen een reguliere motor en ZEN motor

De Whirlpool wasmachines met ZEN-technologie zijn voorzien van een direct-drive motor welke direct op de trommel bevestigd is. Hierdoor trillen de wasmachines minder en maken ze minder geluid. Op deze motoren geeft Whirlpool u een levenslange garantie. Zo heeft u niet alleen de rust van de stille wasmachine, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de garantie op de motor! Wilt u het verschil in geluid tussen een reguliere wasmachine en een Whirlpool wasmachine met ZEN-technologie horen? 

ARZQjl1a5Hg

Whirlpool ZEN Technology wasmachines

Onze Whirlpool ZEN Technology wasmachines.