25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Whirlpool koelkasten

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Whirlpool koelkast.

Advies over Whirlpool koelkasten

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Whirlpool koelkast.

Wil je een nieuwe koelkast kopen en ben je op zoek naar een Whirlpool koelkast? Er zijn veel verschillende koelkasten en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste koelkasten. EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Whirlpool koelkast. De Whirlpool koelkasten zijn verkrijgbaar als vrijstaande koelkast, inbouw koelkast en Amerikaanse koel-vriescombinatie, ook wel Amerikaanse koelkast genoemd. Beide soorten koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Het soort vrijstaande koelkast wordt weergeven als het type model. Een Whirlpool vrijstaande koelkast wordt weergegeven als kastmodel koelkast, tafelmodel koelkast, koelvriescombinatie en Amerikaanse koelkast. Ditzelfde geldt ook voor de Whirlpool inbouw koelkasten, waarbij hier alleen de modellen inbouw 1-deurskoelkast, inbouw koelvriescombinatie en onderbouw koelkast beschikbaar zijn. Tot slot onderscheiden de inbouw koelkasten zich als deur-op-deur inbouw koelkast en sleepdeur inbouw koelkast. De twee soorten deurmontagesystemen, of scharniersystemen, zijn belangrijk bij de keuze de juiste inbouw koelkast. Het bepaalt namelijk hoe de meubeldeur en de deur van je inbouw koelkast met elkaar verbonden zijn.

Vrijstaande koelkasten van Whirlpool

De vrijstaande koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen, allen met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinssituatie kan je bij ons de beste koelkasten kiezen. Het soort vrijstaande koelkast wordt weergeven als het type model. Als je op zoek bent naar een vrijstaande koelkast, dan kun je kiezen voor een kastmodel koelkast, tafelmodel koelkast, koelvriescombinatie of Amerikaanse koelkast.

Inbouw koelkasten van Whirlpool

Wil je liever dat je koelkast onderdeel wordt van je keuken? Kies dan voor een inbouw koelkast, ook inbouw koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar, waaronder de inbouw koelvriescombinatie, de onderbouw koelkast (tot 85 cm hoog) en de gewone inbouw 1-deurskoelkast (hoger dan 85 cm). Voordat je jouw keuze maakt wat voor soort inbouw koelkast je wilt aanschaffen is het belangrijk om te kijken waar je de koelkast wilt plaatsen, wat de nismaten zijn van je huidige kast en welk scharniersysteem je hebt.

Populaire Whirlpool koelkasten

Onze meest populaire Whirlpool koelkasten.