23.924 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Supreme Care

Geniet van de beste was- en droogervaring ooit.

Supreme Care: de beste zorg voor uw kleding

De Supreme Care wasmachines en drogers zorgen voor het beste voor uw kleding dankzij het elegante design en functionaliteit. De Supreme Care wasmachines en drogers zijn twee meesterwerken met één superieure look, foutloze prestaties en de beste waservaring en droogervaring dankzij de intuïtieve bediening, hoogstaande technologie en de beste zorg voor uw kleding.

6th SENSE Live: coördineer en bedien op afstand

Met 6th SENSE Live communiceert de Whirlpool wasmachine met uw Whirlpool droger, dit betekent dat de droger op basis van het wasprogramma automatisch het juiste droogprogramma selecteert. Hierdoor bent u voor elk soort wasgoed, op basis van uw wasprogramma, voorzien van het juiste droogprogramma. Ook kunt u met 6th SENSE Live de status van het was- en droogprogramma coördineren en op afstand bedienen.

Supreme Care wasmachines

ZEN Technology: extreem stil met levenslange motorgarantie. De innovatieve ZEN technologie van de Whirlpool Supreme Care wasmachines zijn voorzien van een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, waardoor u kunt genieten van minder vibratie, minder geluid en meer rust.

Supreme Care wasdrogers

SteamCare drogen met stoom. Met de Whirlpool Supreme Care drogers kunt u uw kleding drogen met stoom, voor hygiënisch en zacht drogen. Hierdoor kunt u ook uw kleding gemakkelijker strijken en zorgt de SteamCare optie voor heerlijk frisse kleding.

Whirlpool Supreme Care wasmachines en wasdrogers

Onze Whirlpool Supreme Care wasmachines en wasdrogers.