25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

avantgarde

Ontworpen om te overtreffen

Vooruitstrevende wasverzorging met een prachtig design.

De nieuwe Siemens premium avantgarde wasmachines en warmtepompdrogers zijn ontworpen om te overtreffen, zij combineren een indrukwekkend design met de meest innovatieve features en specificaties: van het greeploze ontwerp tot intuïtieve multiTouch LED display. Het unieke design wordt gekenmerkt door de luxe blauwe sfeerverlichting in de deurrand en op het bedieningspaneel. Hierdoor is de avantgarde een echte eye-catcher. De luxe blauwe sfeerverlichting dient bovendien ook nog eens als statusaanduiding van het programma.

avantgarde droogprestaties

Met de Siemens avantgarde warmtepompdrogers ben je onder andere voorzien van een selfCleaning condenser, het intuïtieve multiTouch LED display, myTime en myFavourite. Met deze innovatie karakteristieken van de Siemens avantgarde warmtepompdroger ben je niet alleen voorzien van een vlekkeloos resultaat, maar ook een prachtig design en een unieke ervaring. De Siemens avantgarde warmtepompdrogers zijn allemaal voorzien van een selfCleaning condenser waarmee het verstoppen van de wasdroger met pluis en stof wordt voorkomen. Met de selfCleaning condenser wordt een blijvend laag energieverbruik behaald en je hoeft de condenser nooit meer te reinigen.

Een bekroond design.

Door het innovatieve en geavanceerde design van de Siemens avantgarde wasmachines en wasdrogers zijn de apparaten uit de avantgarde lijn al met veel prijzen bekroond, waaronder Red Dot Design Award, de iF Design Award en de German Design Award. Hieruit blijkt wel dat een kwalitatief hoogstaand en ingenieus design echt wel een ultieme combinatie vormt.

_DA6VFHf5_M