Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

13.019 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


hyperFresh

Vers, verser, hyperFresh

Wat is hyperFresh bij Siemens koelkasten?

Siemens introduceert de nieuwe koelkasten met hyperFresh en iSensoric. Staan er onverwacht gasten op de stoep? Ga je spontaan een weekendje weg? Met de nieuwe koelkasten van Siemens kan je elke situatie aan. Dankzij innovatieve functies blijven je levensmiddelen langer vers en worden ze onder optimale omstandigheden bewaard. Dan kan je de dingen doen die je leuk vindt. En de koelkast zorgt voor de rest. De innovatieve iSensoric technologie tilt de Siemens koel-vriescombinaties naar een hoger niveau. De iSensoric sensoren zorgen er namelijk voor dat jij je niet druk hoeft te maken over de versheid van je levensmiddelen in de koelkast, maar hoef je er alleen maar van te genieten.

Vers, verser, hyperFresh

De hyperFresh lade houdt je levensmiddelen langer vers en is uiterst gebruiksvriendelijk. De Siemens hyperFresh koelkasten met iSensoric houden je voedsel, met name groente, fruit, vlees en vis een langere tijd perfect vers. De sensoren brengen automatisch de meeste relevante informatie over naar de intelligente besturingseenheid, die de informatie daarna verwerkt. Dit zie je aan de kwaliteit, dat voel je aan de versheid en dat proef je op je bord.

IwDZqvQNeX8