Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Siemens iSensoric en hyperFresh

iSensoric voor meer flexibiliteit in uw leven

Siemens introduceert de nieuwe HyperFresh koelkasten. Staan er onverwacht gasten op de stoep? Gaat u spontaan een weekendje weg? Met de nieuwe koel-vriescombinaties van Siemens kunt u elke situatie aan. Dankzij innovatieve functies blijven uw levensmiddelen langer vers en worden ze onder optimale omstandigheden bewaard. Dan kunt u de dingen doen die u leuk vindt. En de koelkast zorgt voor de rest.

Intelligente sensoren

De nieuwe Siemens koelkasten zijn voorzien van de innovatieve iSensoric technologie. De 8 sensoren in de koelkast zorgen ervoor dat uw producten tot drie keer langer vers blijven.

  • De freshSense sensoren meten nauwkeurig de omstandigheden in en buiten de koel-vriescombinatie. Zo blijft de binnentemperatuur constant, hoe vaak u uw koelkast ook open doet, of waar de koelkast ook staat.

 

  • De hyperFresh sensor (5) meet de temperatuur in de hyperFresh premium 0°C lade. Met een stabiele temperatuur van 0°C de beste plek voor uw groente, fruit en vlees.

 

  • De noFrost sensor (6) voorkomt ijsvorming in de vriezer, waardoor u uw vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. 
Siemens Hyperfresh koelkast
Hyperfresh zone

HyperFresh zone

De hyperFresh lade houdt uw levensmiddelen langer vers en is uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien creëren zowel vorm als functie de ideale omgeving voor uw groente en fruit. Dat ziet u aan de kwaliteit, dat voelt u aan de versheid en dat proeft u op uw bord.