Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

12.885 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Schulthess wasdrogers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Schulthess wasdroger.

Advies over Schulthess wasdrogers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Schulthess wasdroger.

Wil je een nieuwe Schulthess wasdroger kopen? Er zijn veel verschillende wasdrogers en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste Schulthess drogers. Wil je een energiezuinige Schulthess droger? Kies dan een warmtepompdroger. Of ben je op zoek naar een Schulthess droger welke snel droogt? Denk dan aan een condensdroger. Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger.

Wasdrogers van Schulthess

Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger. Met de meest energiezuinige A+++ warmtepompdrogers kun je tot wel €75,- aan energiekosten en daarmee tot wel 300 kWh/jaar besparen! Een warmtepompdroger is energiezuiniger doordat de warme lucht die de trommel ingeblazen wordt, hergebruikt wordt door de ingebouwde warmtepomp. Ook is het mogelijk om de warmtepompdroger, door de lagere energieafname, op dezelfde groep aan te sluiten als de wasmachine. Een condensdroger is een droger welke sneller je wasgoed droogt, in vergelijking met een warmtepompdroger en een afvoerdroger. Een luchtafvoerdroger is een wasdroger waarbij de warme en vochtige lucht met een dikke flexibele afvoerslang naar buiten wordt afgevoerd.

Populaire Schulthess wasdrogers

Onze meest populaire Schulthess wasdrogers.

Schulthess Spirit 440 condensdroger

1.299,-

Tijdelijk uitverkocht

  • Energieklasse B
  • Vulgewicht 8 kg
  • 534 kWh/jaar
  • Volle lading: 131 min
Schulthess Spirit TW 660 warmtepompdroger

1.999,-

Tijdelijk uitverkocht

  • Energieklasse A+++
  • Vulgewicht 8 kg
  • 176 kWh/jaar
  • Volle lading: 148 min