25.535 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Samsung lanceert binnenkort de nieuwe Samsung Galaxy Tab A, de opvolger van de populaire Galaxy Tab4. Met de introductie van de Samsung Galaxy Tab A breid Samsung de A-reeks uit met een betaalbare tablet. Naar verwachting is deze nieuwe Galaxy Tab A vanaf half mei beschikbaar. Echter kunt u nu al de Samsung Galaxy Tab A kopen. Plaats direct uw bestelling!

Direct naar:

1. Design
2. Beeldscherm
3. Camera
4. Processor
5. Android 5.5

Slim en compact design

De nieuwe Samsung Galaxy Tab A zal worden geleverd met een nieuw formaat beeldscherm. Deze nieuwe tablet is namelijk voorzien van een 9.7 inch beeldscherm. Daarnaast in de Tab A met slechts 7,5 mm dunner dan vergelijkbare tablets, zoals de Tab4 (7,9 mm). Hierdoor is de tablet nog makkelijker overal mee naar toe te nemen en ligt de tablet nog beter in de hand. 

Samsung Galaxy Tab A

Optimale beeldverhouding

Naast de aanpassing in het formaat van de tablet heeft Samsung ook de beeldverhouding geoptimaliseerd. De nieuwe beeldverhouding is namelijk 4:3, waar dit voorheen bij de Tab4 nog 16:10 was. Het grote voordeel voor u is dat u meer content ziet van de website die u bezoekt of het document waar u in werkt. Dankzij deze nieuwe beeldverhouding wordt de ruimte van uw scherm beter benut, waardoor u ook minder hoeft te scrollen. Gemiddeld toont het scherm u 20% meer beeld tijdens het surfen op internet, dit loopt op tot 30% tijdens het lezen van uw email.

Camera met Autofocus

Waar de Tab4 nog over een 3MP back camera en 1.3MP front camera beschikt, is de Tab A voorzien van een 5MP back (met Autofocus) camera en een 2MP front camera. Het wordt dus nog makkelijker om mooie, scherpe foto's te maken met uw tablet. Bovendien heeft Samsung ervoor gezorgd dat u snel en gemakkelijk kunt switchen tussen foto en video, zonder dat dit tijd kost. De camera van deze nieuwe tablet is tevens uitgerust met een Continious Shot mode. Met deze modus kunt u zeer snel uw favoriete momenten vastleggen, zonder ook maar iets te missen. U kunt deze modus gemakkelijk opvragen door button waar u een foto mee neemt lang in te drukken. 

Camera

Processor werkt tot 21% sneller

De Tab A is uitgerust met een sterk verbeterde processor. De A53 processor bestaat uit vier rekenkernen (Quad Core) en werkt tot wel 21% sneller dan de Tab4. Dankzij deze snelle en sterke processor kunt u genieten van een vloeiend systeem, zonder dat de tablet ook maar één seconde hapert. 

Android 5.5 - Lollipop OS

De Samsung Galaxy Tab A draait op het nieuwste Android Operating System, namelijk Android 5.5 Lollipop. De nieuwste versie van Android 5.5 zorgt ervoor dat u nog makkelijk en sneller bij uw favoriete apps kunt. Daarnaast is deze nieuwe versie voorzien van een nieuwe My File section, waardoor u eenvoudig bestanden, apps of documenten kunt verplaatsen middels drag & drop. Daarnaast worden er berichten of gemiste gesprekken getoond, ook als de tab op schermbeveiliging staat.