25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Philips 4K OLED TV | De eerste OLED TV mét Ambilight

Philips OLED is de nieuwste generatie TV-technologie. Conventionele LED TV's maken gebruik van achtergrondverlichting, bij de nieuwste OLED TV van Philips is dit niet meer het geval. Iedere pixel maakt afzonderlijk namelijk zijn eigen kleur en licht. Wanneer deze pixels zijn uitgeschakeld, zijn ze volledig zwart, waardoor u geniet van diepere zwarttinten. Met betere kleuren en verbazingwekkend contrast ervaart u het zuiverste, meest levensechte beeld ooit! 

OLED TV mét Ambilight

De nieuwste Philips 4K OLED TV is de eerste OLED TV mét Ambilight! Zo geniet u van ongelooflijke beeldkwaliteit, aangevuld met prachtig omgevingslicht. Geniet dus niet alleen van prachtige kleuren op uw TV, maar ook op uw muur. Kies bij deze TV uit diverse Ambilight-modi, waardoor u nog meer sfeer creëert tijdens film- of gameavondjes. 

Perfecte zwarttinten

Doordat alle pixels zich afzonderlijk van elkaar kunnen uitschakelen, worden perfecten zwarttinten gecombineerd met ongeëvenaard contrast. Doordat de TV de volledige controle heeft over iedere pixel is er geen lichtvervuiling van nabije pixels. Hierdoor is het diepste zwart ook écht zwart en mist u niets meer uit uw favoriete film- of serie. 

philips oled tv met  ambilight

Geniet van deze Philips 4K OLED impressie

De meest levendige kleuren

Beelden komen nu pas écht tot leven dankzij de 8 miljoen pixels en de naadloze samenwerking tussen deze pixels. De nieuwste Philips OLED TV is in staat om 99% van de DCI-P3-kleurruimte weer te geven. Door de pure zwarte achtergrond worden kleuren nóg meer versterkt. 

Brede kijkhoek, vloeiende bewegingen

Met dank aan de perfecte scherpte en weergave van de 8 miljoen pixels worden de meest natuurlijke beelden vloeiend weergegeven, zelfs bij beelden met een ongelooflijke snelheid. Hierdoor mist u nooit meer die spannende inhaalactie van Max Verstappen of die razendsnelle actie van Lionel Messi. Daarnaast maakt het niet meer uit waar u zit, vanaf nu zit u altijd op de eerste rij. Waar u ook zit, dit gaat niet ten koste van de beeldkwaliteit.