25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Philips Ambilight | Perfecte sfeerverlichting

De unieke Ambilight-technologie van Philips geeft uw tv een volledig nieuwe dimensie. Het scherm oogt een stuk breder en ook uw kijkervaring wordt intenser door de extra brede gloed die vanaf de randen van het scherm op de muur rondom de tv wordt geprojecteerd. U kunt met Ambilight kiezen uit verschillende modi afhankelijk van wat u wilt kijken. Kies bijvoorbeeld voor iets dynamisch met de gaming mode of kies voor relaxed: voor iedere gelegenheid is er wel een modus. Kleur, levendigheid en sensatie spat van uw TV de huiskamer binnen. Zo geniet u nog intenser van alles wat u graag kijkt, speelt en deelt!

Philips Ambilight | Perfecte sfeerverlichting

Philips Ambilight past bij uw stemming

Met Philips Ambilight kunt u kiezen uit verschillende modussen, die passen bij uw stemming. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke modus, waarbij Ambilight de inhoud op tv volgt en deze kleuren realtime op de muur reflecteert. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een muziekmodus. In de muziekmodus volgt de Ambilight de dynamiek van de muziek die op uw Philips TV wordt afgespeeld. Hierdoor geniet u van prachtige kleurstellingen, behorend bij uw favoriete muziek. Met Ambilight in gaming modus wordt uw hele kamer onderdeel van de virtuele gamewereld met rijke, levendige kleuren die zich dynamisch aanpassen aan het beeld op uw TV. 

Powered by Android

Het Android-besturingssysteem biedt een vloeiende verwerking, zodat u supersnel, intuïtief en vol plezier kunt surfen, chatten, naar uw favoriete apps kunt navigeren, uw leukste games kunt spelen en nog veel meer! Van apps zoals de Google Play™ store*, Chrome™-browser*, Skype™, Twitter™, Facebook™ en YouTube™ tot video-on-demand, online TV, gaming, nieuws- en weerapps: het is nog nooit zo eenvoudig geweest om online te gaan op uw TV. 

philips ambilight meet hue