Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Philips garment care | Altijd de beste keuze voor u

Philips biedt u de meest hoogwaardige producten op het gebied van garment care. Zo heeft Philips een uitgebreide keuze stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren.

Aandacht voor u kleding

Het strijken van uw kleding is een belangrijke taak. U wilt uw kleding immers graag lang mooi en goed houden. Philips biedt hiervoor veel verschillende producten.

Philips stoomstrijkijzers

De stoomstrijkijzers van Philips bieden krachtige stoom voor een perfect strijkresultaat. Strijken wordt met een stoomstrijkijzer eenvoudig doordat u soepel over de kleding glijdt.

Voordelen Philips stroomstrijkijzer:

1. Snelle opwarming van het apparaat

2. Grote stoomproductie, voor het gladste strijkresultaat

3. Waterreservoir, het bijvullen van het apparaat is daardoor minder nodig.

Ingebouwd kalkreservoir

Waar water wordt gebruikt, ontstaat kalk. Met de anti-kalksystemen die de producten van Philips gebruiken, krijgt kalk geen kans. Verschillende types zijn uitgevoerd met een ingebouwde kalkreservoir dat kalkdeeltjes tijdens het strijken opvangt. Dit Self Clean-proces houdt uw stoomstrijkijzer schoon en garandeert een perfect en langdurig resultaat.

Stoomgenerator van Philips

Wanneer u meer kleding te strijken heeft, is een stoomgenerator een goed optie. Met een upgrade naar een Philips stoomgenerator strijkt u sneller dan met een stoomstrijkijzer. Door het waterreservoir hoeft u het water minder vaak bij te vullen en kunt u lang vooruit. 

1. Twee keer zoveel continue stoom in vergelijking met bijvoorbeeld een Philips Azur Performer-stoomstrijkijzer.

2. Geen onderbrekingen meer doordat u het water zonder stoppen kan bijvullen. 

3. Verwijder kreukels in uw kleding efficiënter door krachtigere stoomkracht.

OptimalTEMP-technologie

Philips biedt bij verschillende stoomgeneratoren de OptimalTEMP-technolie. Met deze technologie kunt u elke materiaal strijken. Dit loopt uiteen van jeansstof tot zijde. Het bijstellen van de temperatuur is daarbij niet meer nodig en brandplekken in uw kleding is verledentijd. 

Ontkalken zonder moeite

Voor een eenvoudige ontkalking van uw apparaat gebruikt u het Smart Calc-Clean-systeem. Hiermee kunt u ontkalken met slechts één druk op de knop zonder dat u speciale cassettes nodig heeft. Geen extra kosten of extra handelingen. 

Zoolplaat

Houdt u bij het kiezen van een stoomstrijkijzer of stoomgenerator rekening met de zoolplaat. Zo biedt Philips de T-ionicGlide dat het best glijdende, krasbestendige zoolplaat. Deze zijn uitgevoerd met een titanium-oxidelaag.

Kledingstomers

Naast stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren kunt u via EP: ook kledingstomers kopen. Deze producten bieden u snelheid en efficiëntie.

Kledingstomers

Naast stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren kunt u via EP: ook kledingstomers kopen. Deze producten bieden u snelheid en efficiëntie.

Door het PureSteam-technologie kunt u jaren lang gebruik maken van krachtige stoom. Bij andere stoomsystemen gaat de stoomprestatie over de jaren achteruit. De kledingstomers van Philips gebeurt dat juist niet doordat kalk snel verwijderd is. Voor het snel verwijderen van achtergebleven kalkdeeltjes, maakt u gebruik van Quick Calc Release. In combinatie met de PureSteam-technologie maakt kalk geen kans.

Met een kledingstomer kunt u zowel horizontaal als verticaal strijken. U heeft zodoende geen strijkplank nodig. Met een kledingstomer kunt u ongeveer drie kledingstukken ontdoen van kreukels zonder bijvullen.

Voordelen Philips kledingstomer:

  • Snel en efficiënt
  • Zowel horizontaal als verticaal stomen
  • Op alle materialen te gebruiken, zelfs zijde vormt geen probleem.
  • De krachtige stoom verwijdert geurtjes en door 99,9 procent van de bacteriën. Voor frisse kleding.
Philips GC350/40 Kledingstomer

45,95

Bel uw EP:Winkel voor de levertijd