25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Philips stofzuigers | Altijd de beste keuze voor u

Voor het stofvrij houden van uw woning kunt u altijd vertrouwen op de stofzuigers van Philips. Voor ieder type huis, ongeacht de grootte, biedt Philips de juiste oplossing. U kunt daarbij de keuze maken uit een stofzuiger met of juist zonder stofzak, de flexibiliteit van een steelstofzuiger of het handzame gemak van een kruimelzuiger, ook wel kruimeldief genoemd.

Steelstofzuiger met PowerCyclone 8 

De meest krachtige technologie van Philips voor stofzuigers zonder zak - voor het eerst geïntegreerd in een draadloze steelstofzuiger. Deze technologie zorgt voor optimale schoonmaakresultaten in drie effiënte stappen:

  1. Dankzij de egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in.
  2. De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer.
  3. Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen

Lager energieverbruik, hoge zuigkracht

Philips vindt een laag energieverbruik belangrijk zonder dat dit ten koste gaat van de reinigingskwaliteit. De Airflow Max-technologie is daarbij ideaal doordat deze technologie ervoor zorgt dat de zeer hoge luchtstroom behouden blijft en er een hoge zuigkracht ontstaat. De combinatie met hoogwaardige S-bag stofzuigerzakken, die niet verstopt raken, zorgt ervoor dat de luchtstroom eenvoudig door de zak gaat. Voor geweldige schoonmaakresultaten, zelfs terwijl de zak voller wordt! 

HEPA-filters

De stofzuigers met stofzak zijn uitgevoerd met een HEPA AirSeal met HEPA13-filter dat 99,95 procent van het stof vasthoudt. Ook pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt worden gefilterd. Perfect voor personen met een allergie. De filters zijn gecertificeerd als allergievriendelijk door ECARF.

Mondstuk met TriActive LED-technologie

Stof bevindt zich vaak op de plekken waar u het moeilijk kan zien liggen. Om ook dit vuil efficiënt te kunnen verwijderen, kan u kiezen voor het nieuwe TriActive LED-mondstuk. Dankzij deze exclusieve technologie bent u in staat om het stof beter te zien liggen. U weet zodoende dat u woning grondig schoon wordt. Het mondstuk is voorzien van een design zonder borstels en door de platte vorm komt u ook gemakkelijk met lage plekken.

Tapijt en vloerkleed

Het CarpetClean-mondstuk is ideaal voor het grondig reinigen van tapijt en vloerkleed tot in de vezels.

Handgreep met afstandsbediening

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Philips ergonomische handgrepen met afstandsbediening. Door deze handige tool kunt u eenvoudig de zuigkracht aanpassen zonder te knielen. Dit kan eenvoudig op de handgreep worden gedaan.