Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

13.019 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


De nieuwe Liebherr BluPerformance serie is volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen. Deze modellen bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor in de plint.

Door het ontbreken van een condensor op de achterzijde (het "zwarte rooster" achterop uw huidige koelkast) en het ontbreken van de dooiwateropvangschaal op de compressor bereiken de BluPerformance modellen maximale koelprestaties, bij een grotere netto inhoud én een laag energieverbruik.

De voordelen van BluPerformance

  • Tot 20% meer netto inhoud
  • Stil, 37-38 dB(A)
  • Energieklasse minimaal A+++ en maximaal A+++ -20%

BluPerformance premium modellen

Standaard zijn alle Liebherr BluPerformance premium modellen voorzien van comfort verhogende kenmerken als zelfsluitende deuren met demping, LED verlichting met softstart en 7" Touch kleurendisplay. De premium modellen hebben vijf verschillende programma's waaronder party. Zo kunt u dankzij de Bottle Timer flessen snel koelen in het vriesvak. U stelt eenvoudig het aantal flessen en de inhoud per fles in. De Bottle Timer waarschuwt u wanneer de flessen koel zijn.

Meer weten? Bekijk de video!