Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.536 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


JURA S-Serie

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste JURA S-Serie koffiemachine.

JURA S-Serie koffiemachines

De JURA S-Serie volautomaat koffiemachine is een stijlvolle serie en straalt een karakteristiek, sculpturaal design, en in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Dit betekent eigenlijk dat de S-Serie het beste uit de compacte klasse met de elementen uit het premiumsegment heeft gehaald. Met de S-Serie heeft JURA je zelfs weten te verrassen met een klein beetje GIGA in deze koffiemachine. Met de S-serie is er een nieuw segment gecreëerd bij de JURA volautomaten, namelijk het premium-middensegment.

De JURA S-Serie standaard technieken

De JURA S-Serie koffiemachines zijn standaard rijk uitgerust en hiermee voorzien van vele technieken waarmee de lekkerste en ultieme koffiekwaliteit gezet kan worden! De JURA S-Serie koffiemachines zijn uniek dankzij verschillende technieken. De JURA S-Serie koffiemachine technieken zijn onder andere Pulse Extraction Process (P.E.P.): optimale extractietijd voor de ultieme koffiekwaliteit, Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S): voor optimale ontwikkeling van het koffiearoma en Meertraps AromaG3-molen voor een ultieme koffiekwaliteit.

De voordelen van de JURA S8

  • Touchscreen kleurendisplay: 4,3" groot TFT-touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie en geavanceerd bedieningsconcept voor intuïtieve bediening.
  • Profi-uitloop voor microschuimG2 met keuze uit fluweelzacht melkschuim of warme melk.

Specifieke voordelen

  • Het intelligent watersysteem (I.W.S.) detecteert de filter automatisch en in combinatie met de CLARIS Smart filterpatroon ben je verzekert tegen kalk.
  • Compatibel met de JURA Operating Experience (J.O.E.).
  • Smart Connect: individueel koffiegenot waarbij je verbonden bent via Bluetooth.

Specialiteiten

  • 15 koffie specialiteiten, namelijk: Ristretto, 2x Ristretto, Espresso, 2x Espresso, Koffie, 2x Koffie, Cappuccino, Caffè latte / Koffie verkeerd, Espresso macchiato / Machiatto, Latte macchiato, Flat white, Melkschuimportie, Portie melk, Heet water, Water voor groene thee.

DqCY3_klo1Q