25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

JURA S-Serie

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste JURA S-Serie koffiemachine.

JURA S-Serie koffiemachines

De JURA S-Serie volautomaat koffiemachine is een stijlvolle serie en straalt een karakteristiek, sculpturaal design, en in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Dit betekent eigenlijk dat de S-Serie het beste uit de compacte klasse met de elementen uit het premiumsegment heeft gehaald. Met de S-Serie heeft JURA je zelfs weten te verrassen met een klein beetje GIGA in deze koffiemachine. Met de S-serie is er een nieuw segment gecreëerd bij de JURA volautomaten, namelijk het premium-middensegment.

De JURA S-Serie standaard technieken

De JURA S-Serie koffiemachines zijn standaard rijk uitgerust en hiermee voorzien van vele technieken waarmee de lekkerste en ultieme koffiekwaliteit gezet kan worden! De JURA S-Serie koffiemachines zijn uniek dankzij verschillende technieken. De JURA S-Serie koffiemachine technieken zijn onder andere Pulse Extraction Process (P.E.P.): optimale extractietijd voor de ultieme koffiekwaliteit, Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S): voor optimale ontwikkeling van het koffiearoma en Meertraps AromaG3-molen voor een ultieme koffiekwaliteit.

De voordelen van de JURA S8

  • Touchscreen kleurendisplay: 4,3" groot TFT-touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie en geavanceerd bedieningsconcept voor intuïtieve bediening.
  • Profi-uitloop voor microschuimG2 met keuze uit fluweelzacht melkschuim of warme melk.

Specifieke voordelen

  • Het intelligent watersysteem (I.W.S.) detecteert de filter automatisch en in combinatie met de CLARIS Smart filterpatroon ben je verzekert tegen kalk.
  • Compatibel met de JURA Operating Experience (J.O.E.).
  • Smart Connect: individueel koffiegenot waarbij je verbonden bent via Bluetooth.

Specialiteiten

  • 15 koffie specialiteiten, namelijk: Ristretto, 2x Ristretto, Espresso, 2x Espresso, Koffie, 2x Koffie, Cappuccino, Caffè latte / Koffie verkeerd, Espresso macchiato / Machiatto, Latte macchiato, Flat white, Melkschuimportie, Portie melk, Heet water, Water voor groene thee.

DqCY3_klo1Q