25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

JURA

EP: helpt je graag bij het kiezen van het juiste merk. Ontdek het merk JURA.

JURA

JURA is al sinds 1931 actief in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Vanaf 1986 heeft JURA een volautomaat koffiemachine voor huishoudelijk gebruik op de markt gebracht, en als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines is een JURA volautomaat de juiste keuze. JURA staat voor innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service. Deze waarden zijn zitten als het ware in het DNA van JURA gegrift. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

  • Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf JURA zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, het merk heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Zwitserse kernwaarden

De Zwitserse kernwaarden van JURA zijn: innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service. Deze kernwaarden zijn in het DNA van JURA gegrift, JURA is overigens het enige merk ter wereld welke zich als Zwitsers bedrijf zich volledig spitst op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. JURA heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. De volautomaat koffiemachines van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.