25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

JURA J-Serie

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste JURA J-Serie koffiemachine.

JURA J-Serie koffiemachines

De JURA J-Serie volautomaat koffiemachine is een innovatieve volautomaat welke overtuigen door de intuïtieve bediening en het grote aantal individuele programmeermogelijkheden, hierdoor ben je altijd voorzien van verleidelijke koffiespecialiteiten. Het mooiste aan de J-Serie is symmetrie van het harmonieuze, internationaal bekroonde allround design. Deze serie van JURA straalt rust, kracht en prestatie uit en maakt de J-Serie tot een highlight in elke omgeving.

De JURA J-Serie standaard technieken

De JURA J-Serie koffiemachines zijn standaard rijk uitgerust en hiermee voorzien van vele technieken waarmee de lekkerste en ultieme koffiekwaliteit gezet kan worden! De JURA J-Serie koffiemachines zijn uniek dankzij verschillende technieken. De JURA J-Serie koffiemachine technieken zijn onder andere Pulse Extraction Process (P.E.P.): optimale extractietijd voor de ultieme koffiekwaliteit, Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S): voor optimale ontwikkeling van het koffiearoma en Meertraps AromaG3-molen voor een ultieme koffiekwaliteit.

De voordelen van de JURA J6

  • ​Volmaakt design op alle vlakken met accentuerende Rotary Switch in Blue Crystal design, glazen kopjesplateau en verchroomde koffie-uitloop.

Specifieke voordelen

  • Het intelligent watersysteem (I.W.S.) detecteert de filter automatisch en in combinatie met de CLARIS Smart filterpatroon ben je verzekert tegen kalk.
  • Compatibel met de JURA Operating Experience (J.O.E.).
  • Smart Connect: individueel koffiegenot waarbij je verbonden bent via Bluetooth.

Specialiteiten

  • 13 koffie specialiteiten, namelijk: Ristretto, 2x Ristretto, Espresso, 2x Espresso, Koffie, 2x Koffie, Cappuccino, Espresso macchiato / Machiatto, Latte macchiato, Flat white, Melkschuimportie, Portie melk, Heet water.

CsGN1gdp38E