25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Jura GIGA Serie

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste JURA GIGA Serie koffiemachine.

JURA GIGA Serie koffiemachines

De JURA GIGA Serie volautomaat koffiemachine is als ‘top-of-the-line’ een professionele koffiemachine voor thuis. De GIGA 6 staat voor perfectie, precisie en professionaliteit in een nieuwe dimensie en brengt de modernste technologieën van het Zwitserse premiummerk en de kennis en ervaring van ruim 5 miljoen geproduceerde volautomaten samen in dit topapparaat.

Perfectie, precisie en professionaliteit in een nieuwe dimensie

Met de GIGA 6 geeft JURA een geheel nieuwe invulling aan het begrip “volautomaat voor koffiespecialiteiten”. De professionele machine voor thuis onderscheidt zich met de modernste technologie voor ultieme resultaten. De GIGA 6 is van hoogwaardige materialen gemaakt die met Zwitserse precisie zijn verwerkt, waarbij de heldere vormentaal louter kracht en competentie uitstraalt. Het massieve frontgedeelte van 3 millimeter dik aluminium en de aroma-beschermdeksels van verchroomd zinkspuitgietwerk onderstrepen op imposante wijze de hoogwaardigheid van de nieuwe icoon van de volautomaten. Het meesterstuk van Zwitserse ingenieurskunst is intuïtief via het touchscreen-display en de Blue Crystal Rotary Switch te bedienen en verwent koffiegenieters met 28 verschillende specialiteiten. Kunstmatige intelligentie en een uitgekiende constructie tot in het kleinste detail geven een ongekende 5-sterren-bediening.

De voordelen van de JURA GIGA 6

  • Gelijktijdige bereiding van koffie en warme melk/melkschuim voor ultieme trendspecialiteiten.
  • 5-sterren-bediening zelfs bij reiniging en onderhoud.
  • Touchscreen kleurendisplay: groot 4,3" touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie en kunstmatige intelligentie voor een zo eenvoudig mogelijke, intuïtieve bediening.

Specifieke voordelen

  • Het intelligent watersysteem (I.W.S.) detecteert de filter automatisch en in combinatie met de CLARIS Smart filterpatroon ben je verzekert tegen kalk.
  • Compatibel met de JURA Operating Experience (J.O.E.).
  • Smart Connect: individueel koffiegenot waarbij je verbonden bent via Bluetooth.

De JURA standaards

  • Pulse Extraction Process (P.E.P.): optimale extractietijd voor de ultieme koffiekwaliteit.
  • Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S): voor optimale ontwikkeling van het koffiearoma.
  • 2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens met Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) voor constant perfect maalgoed.

Specialiteiten

  • 28 koffie specialiteiten, namelijk: Espresso, 2x Espresso, Koffie, 2x Koffie, Cappuccino, 2x Cappuccino, Caffè latte / Koffie verkeerd, 2x Caffè latte / Koffie verkeerd, Caffè Barista, 2x Caffè Barista, Lungo Barista, 2x Lungo Barista, Espresso doppio, Espresso macchiato / Machiatto, 2x Espresso macchiato / Machiatto, Cortado, 2x Cortado, Latte macchiato, 2x Latte macchiato, Flat white, 2x Flat white, Melkschuimportie, 2x Melkschuimportie, Portie melk, 2x Portie melk, Heet water, Water voor groene thee.

KK62Skr6CpU