25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

JURA ENA Serie

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste JURA ENA Serie koffiemachine.

JURA ENA Serie koffiemachines

De moderne JURA ENA Serie volautomaat koffiemachine presenteert zich als compact, intuïtief en stijlvol. De ENA Serie is speciaal gemaakt voor de kleinere ruimtes en is voorzien van talrijke innovaties voor perfecte koffiespecialiteiten. De intuïtieve bedieningsfilosofie leidt linea recta tot het hoogste genot. De ENA Serie heeft een eenvoudig gehouden allround design, maar er springt één element bij deze serie in het bijzonder uit, namelijk het cilindervormige waterreservoir!

Compact, intuïtief en stijlvol

De nieuwe JURA ENA 8 is een compacte, stijlvolle en intuïtieve volautomaat koffiemachine en een echte must-have voor de koffieliefhebbers en estheten. De JURA ENA 8 brengt iedereen in verrukking met vers gemalen koffiespecialiteiten. Met slechts 27,1 cm breed, 32,3 cm hoog en 22,5 cm diep past dit model gemakkelijk overal tussen. Ook is de JURA ENA 8 een stijlvolle koffiemachine met een TFT-touchscreen kleurendisplay met kunstmatige intelligentie. Een bijzondere hightlight van het allround design is het ronde waterreservoir. De structuur in combinatie met de cilindrische vorm is geïnspireerd op elegante kristallen karaffen. De RFID-technologie herkent of de nieuwe CLARIS Smart mini of de CLARIS Smart wordt gebruikt. Het verschil zit in de 30 liter capaciteit of de 50 liter capaciteit en de ENA 8 past de instellingen hier automatisch op aan. 

Vers gemalen, niet uit capsules

Met één druk op de knop kan je uit 12 verschillende koffiespecialiteiten kiezen. De eerste compacte VC zetgroep zorgt ervoor dat de koffie steeds onder ideale omstandigheden in het kopje stroom. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.) optimaliseert het aroma bij de korte ristretto of espresso. De technologie voor microschuim levert luchtig zacht melkschuim voor cappuccino en andere specialiteiten. 

WdogpbkUqFI