23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Wil je een nieuwe koffiemachine kopen en ben je op zoek naar een De'Longhi koffiemachine? Er zijn veel verschillende koffiemachines en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij het kopen van een nieuwe De'Longhi koffiemachine heb je de keuze uit verschillende series. De De'Longhi koffiemachines zijn verkrijgbaar als Magnifica, Dinamica, PrimaDonna, Maestosa. De series koffiemachines van De'Longhi hebben elk zijn eigen unieke technologie en passen bij jouw persoonlijke behoefte. De Magnifica is simpel door één druk op de knop, met de Dinamica ben je voorzien van onvergetelijke espresso- en melkdrankervaringen met slechts één druk op de knop, de PrimaDonna heeft een prachtig design en zorgt voor perfectie van koffie in jouw keuken en de Maestosa zorgt compromisloos voor vakmanschap en state-of-the-art technologie voor een gepersonaliseerde koffie-ervaring.

Naar alle De'Longhi koffiemachines

De italiaanse kunst van koffie zetten

Van huiskamer tot keuken, De’Longhi heeft diens weg gevonden in ieder vertrek van het huis. Binnen het laatste segment vertegenwoordigen koffiemachines momenteel het hart van het merk en hebben ze ertoe geleid dat De’Longhi een van de wereldleiders is op het gebied van unieke koffie ervaringen. De machines voldoen aan de uiteenlopende behoeften van koffieliefhebbers, dankzij de laatste technologie en een uitmuntend ontwerp. De’Longhi is dan ook niet voor niets wereldwijd de No 1 in koffiemachines.

Ervaar het plezier met De’Longhi

Van de single-origin koffieboon tot de meest premium gemalen koffie, De’Longhi kent de perfecte instelling voor elke boon en heeft een zeer uitgebreide bibliotheek vol koffierecepten. Ontdek het avontuur met jouw De’Longhi en serveer koffie zoals jij dat wil met een druk op de knop of repliceer, op handmatige wijze, wat een barista zou doen. Altijd de meest verse koffie en de beste service aan huis. Geniet van de perfectie met jouw De’Longhi.

xFijeOXI6PM

The art of transformation; de Italiaanse kunst van koffie zetten. De’Longhi is wereldwijd de markleider in koffiemachines. Dankzij de ambassadeur Brad Pitt wordt koffie ineens Oscar-waardig. De'Longhi biedt consumenten apparaten met een onderscheidende combinatie van innovatie, stijl en prestaties, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.