25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Advies over Boretti afzuigkappen en plasmafilters

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste Boretti afzuigkap en de daarbijbehorende accessoires, zoals een plasmafilter.

Wat is een plasmafilter?

De plasmafilters van Boretti worden op de afzuigkap aangesloten en zorgen voor een zuiver luchtklimaat. Plasmafilters hebben een recirculerende werking en bestaan in verschillende soorten. Ben je op zoek naar een plasmafilter voor een top of bodem montage of misschien voor onder het plint? Een plasmafilter past op verschillende soorten afzuigsystemen, waardoor je genoeg keuze hebt. Zo heb jij ook een onderhoudsvrije plasmafilter in jouw moderne keuken!

Waarom een plasmafilter?

Een plasmafilter verbruikt een stuk minder energie, waardoor je sneller energieklasse A haalt in jouw woning. Boretti plasmafilters zorgen er namelijk voor dat opgewarmde lucht beter in jouw woning blijft, doordat er geen warme lucht naar buiten wordt afgevoerd. Op lange termijn bespaar je dus aanzienlijk veel geld ten opzichte van recirculatie met koolstoffilters. De plasmafilters van Boretti zorgen voor een schone lucht in de keuken. Het is namelijk bewezen dat deze allergene stoffen uit de lucht verwijdert, zoals: sigarettenrook, pollen en bacteriën. De plasmafilters breken tot wel 98% van de vervuilde lucht af.

Plasmafilters van Boretti hebben veel meer voordelen!

  • In tegenstelling tot traditionele koolstoffilters en andere plasmafilters gaat Boretti tot 15 jaar mee
  • Boretti plasmafilters zijn duurzaam en onderhoudsvrij
  • Boretti plasmafilters zijn universeel
  • De filters starten automatisch door een luchtstroom sensor
  • Boretti plasmafilters zijn uitgebreid getest en hebben het VDE keurmerk
  • Boretti plasmafilters maken geen geluid

Goed om te weten

De Boretti plasmafilters worden geleverd met alle accessoires en hulpstukken om direct gebruik te maken van het filter. Daarnaast krijg je 5 jaar garantie op de filters.