25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

ASKO

Geïnspireerd door de Scandinavische waarden, de Scandinavische uitstraling, hoge kwaliteit, goede prestaties en met veel zorg voor uw wasgoed en het milieu.

ASKO – Swedish quality since 1950

ASKO heeft een rijke historie welke ASKO vanuit haar oorsprong terug voert naar het uitgestrekte Zweedse platteland in de provincie Västra Götalands län, genaamd Vara. In 1950 heeft de jonge boer Karl Erik Andersson zijn eerste wasmachine ontworpen en gebouwd om het leven van zijn moeder makkelijker te maken. De wasmachine zag er niet alleen anders uit, maar functioneerde ook beter dan de tot dan toe gebruikelijke wasmachines. Het bericht over het revolutionaire model verspreidde zich en sinds die tijd veranderde alles. Karl Erik Andersson bouwde een kleine fabriek op het erf van de boerderij en begon fulltime wasmachines te maken. Geïnspireerd door de Scandinavische waarden, de Scandinavische uitstraling, hoge kwaliteit, goede prestaties en met veel zorg voor uw wasgoed en het milieu blijven de Scandinavische kenmerken bestaan. De 'research & development' afdeling is dan ook nog steeds gevestigd in Zweden en ontwikkelt nog altijd vanuit dezelfde filosofie; built to last longer!

IunOv75yakU

ASKO Logic

De ASKO Logic modellen zijn voorzien van een minimalistische uitstraling met gladde lijnen en gebalanceerde kleuren tussen de voorplaat, het paneel en de bediening. Harmonie wordt gezien als de sleutel tot succes, waarbij de ASKO Logic modellen uitermate geschikt zijn voor een ieder waar ook de uitstraling van de machine voor belangrijk is. De ASKO Logic modellen delen dezelfde hoge kwaliteit van het materiaal, technologie, constructie en de slimme verzorging voor uw wasgoed als de andere ASKO modellen. Bovendien kunt u heel effectief vier favoriete was- en droogprogramma’s toevoegen voor verschillende situaties, gebaseerd op hoe vies en van welk materiaal uw wasgoed is. Dit is een logische keuze voor iedereen die behoefte heeft aan uistraling en functionaliteit. De ASKO Logic wasmachines hebben vijf wasmethodes: Normal, Green, Allergy, Speed en Intensive.

ASKO Classic

De ASKO Classic modellen delen dezelfde hoge kwaliteit van het materiaal, technologie, constructie en de slimme verzorging voor uw wasgoed als de andere ASKO modellen. De voorplaat, het paneel en de bediening van de wasmachines en warmtepompdrogers zorgen voor een bescheiden maar elegant design. Het LCD display is eenvoudig en simpel te lezen vanuit verschillende hoeken met een witte achtergrond en zwarte programma’s en cijfers. Helderheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de twee aspecten binnen de filosofie van verwevenheid waar ASKO de machines op heeft ontwikkeld. De bediening van het LCD display werkt op een eenvoudige en logische wijze van links naar rechts. De ASKO Classic wasmachines hebben drie wasmethodes: Normal, Green en Intensive.

POu8SOOCuLY