Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay


EP:Reparatieservice

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Zo kan het altijd gebeuren dat uw wasmachine, droger, koelkast of stofzuiger defect gaat. EP: heeft met bijna 100 winkels de expertise in huis om daar waar mogelijk een defect apparaat te repareren. Wij noemen dit de EP:Reparatieservice. Ook wanneer u uw product niet heeft aangeschaft in een winkel van EP: of via de website van EP: kunt u gebruik maken van deze service. De ondernemers van EP: helpen u graag.

EP:Reparatieservice

Hoe werkt de reparatieservice

Wanneer een elektronisch product kapot gaat of niet meer werkt zoals u gewend bent, is het niet direct nodig om het product volledig af te schrijven. Vaak is een product nog goed te repareren en kan vervolgens nog een lange tijd mee. Denk daarbij aan een witgoed reparatie of tv reparatie. De ondernemer kan voor u bepalen of het mogelijk is het product te repareren en welke kosten daar aan verbonden zijn. 

Waarom repareren?

Door een product te laten repareren kunt u in de meeste gevallen geld besparen doordat u niet een nieuw product hoeft aan te schaffen. Daarnaast bent u duurzaam bezig wat weer goed is voor het milieu.

Advies van de ondernemer

De EP:Ondernemer bij u in de buurt kan samen met u bepalen wat de beste beslissing is. Zo wordt een apparaat niet direct gerepareerd, maar wordt er gekeken wat de beste oplossing voor u is. De ondernemer zal een offerte voor u opstellen voor het repareren van het apparaat en deze met u bespreken. Mocht het beter zijn om het product te vervangen voor een nieuwe of als u toch af ziet van een reparatie, kan de ondernemer, indien gewenst, u uiteraard voorzien van advies en passende service voor het kiezen van nieuw product. Onze service maakt het verschil.

Contact opnemen met EP:

Wilt u meer weten over de EP:Reparatieservice of heeft u een defect apparaat dat u graag ter reparatie wilt aanbieden? Neem dan contact op met EP:Winkel bij u in de buurt of neem contact op met onze online klantenservice.