25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

De nieuwe serie wasmachines van AEG richten zich op de perfecte verzorging van je favoriete kleding. Het unieke design heeft een premium uitstraling. Het ontwerp is gebalanceerd en symmetrisch met in het midden een draaiknop waarmee het bedieningspaneel bediend wordt. Elke serie heeft een eigen unieke technologie waarbij de wasmachines per serie een stap verder gaan op het gebied van kledingverzorging.

Vol technologie en een strak design

Dankzij de nieuwste technologieën en het stijlvolle Duitse design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring zorgen de nieuwe wasmachines van AEG voor een volledig nieuwe ervaring. Je beschikt met een AEG wasmachine namelijk over de beste kwaliteit om je kleding beter en energiezuiniger te wassen. De nieuwe wasmachines hebben dezelfde look bij elke serie, een premium design en een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk interface.

Stijlvol design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring

Doordat je nu dezelfde look hebt bij elke serie kun je altijd een bijpassende droger vinden welke perfect matcht bij jouw wasmachine. Kies je ook nog voor een wasmachine en wasdroger uit dezelfde serie, dan heb je een perfect op elkaar afgestemde set op het gebied van design en kledingverzorging. Het premium design, luxe uitstraling en het ergonomisch ontwerp is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn. Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft.

52JbCThcF3c