Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.532 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


The Bastard

Serious outdoor cooking

Barbecueën in de winter? Gewoon doen!

Het is natuurlijk winter- en coronatijd, dus misschien denk je niet meteen aan barbecueën. Toch is dat ook in deze tijd hartstikke leuk, zeker met de juiste voorbereiding en het juiste materiaal. Ga lekker met het hele gezin in een partytent of onder een luifel zitten, warm aangekleed met eventueel een vuurkorf erbij, en grillen maar. Bij EP: hebben we een aantal prachtige kamado-barbecues van het topmerk The Bastard voor je.

Wat is een kamado?

Een kamado is een luxe en duurzame houtskoolbarbecue van keramiek, die zijn oorsprong vindt in Japan. Na de Tweede Wereldoorlog werd de kamado door Amerikaanse soldaten naar de VS gebracht - voor zichzelf of als handelswaar - waarna de rest van de wereld volgde. 
Hét kenmerk van de kamado is de enorme veelzijdigheid. Met een kamado kun je grillen (direct en indirect), langzaam koken, roken, stomen, bakken (bijvoorbeeld brood of pizza) en meer. Een kamado is gemaakt van duurzaam keramiek, wat erg goed isoleert. Hierdoor kan de barbecue temperaturen tot 450 graden aan en is de warmte constant, voor een optimaal resultaat.

Onze kamado's

Onze Bastards worden zeer compleet geleverd met onder meer een onderstel met wieltjes, zijtafeltjes, houtskoolmand en aslifter. De kamado's zijn leverbaar in de formaten Large (ideaal voor 8-10 personen), Medium (ca. 7 personen) en Compact.(tot ca. 5 personen), en met glanzend zwarte of matzwarte (Urban) afwerking.

  • Houtskool grill
  • Houtskool grill
  • Houtskool grill
  • Houtskool grill
  • Doorsnede grillvlak: 33 cm
  • Koepelvormige deksel
  • Houtskool grill
  • Doorsnede grillvlak: 33 cm