25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

De stilste wasmachine

Nu gratis 6 maanden Ariel Pods

Naar het actiemodel

Whirlpool wasmachines met ZEN-technologie, zoals de FSCR80430, zijn de stilste wasmachines ooit. Dit wordt bereikt doordat de motor direct op de trommel gemonteerd. In tegenstelling tot traditionele wasmachines, waarbij de trommel door een riem wordt aangedreven, draaien de motor en de trommel zo op dezelfde snelheid. Dit zorgt voor minder vibraties en minder geluid. Uiteraard wordt er ook goed voor je was gezorgd. Met Supreme Care profiteer je van intuïtieve bediening en geavanceerde programma's, zodat elke stof de juiste behandeling krijgt. De machines zijn bovendien voorzien van 6th SENSE-sensoren, die op basis van de grootte en het type wasgoed de programma’s en instellingen automatisch aanpassen. Hierdoor bespaart je met de 6th SENSE Technologie tot wel 50% op water, energie en tijd. Hierdoor hebben de machines een A+++ label. 

Tijdelijk krijg je gratis voor 6 maanden aan Ariel Allin1 Pods bij een wasmachine van Whirlpool. Na aankoop kun je je registeren op de actiepagina om de Pods te ontvangen.

Je kunt gemakkelijk online bestellen en je nieuwe wasmachine wordt gratis bezorgd. Daarnaast staan onze winkels nog steeds voor je klaar om je bestelling te bezorgen en je op afstand te helpen als je nog advies nodig hebt. Vind hier een winkel in de buurt.

Alle Whirlpool wasmachines met ZEN-technologie

Andere populaire Whirlpool wasmachines

Bekijk hier alle Whirlpool wasmachines