18.540 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna


Samsung TV 2021

Bekijk hieronder de nieuwste Samsung QLED 4K en 8K TV's, Crystal UHD LED TV's en soundbars. In 2021 introduceert Samsung Neo QLED. Bij Neo QLED wordt gebruikgemaakt van Mini LED-techniek. Bij Mini LED zijn de LED's die worden gebruikt voor de achtergrondverlichting 40x kleiner dan normale LED's. Hierdoor passen er meer LED's in de TV, voor fijnmazige achtergrondverlichting en dus beter beeld. 

Bekijk Neo QLED en de andere nieuwe modellen TV en soundbar hieronder. Om gemakkelijk te kunnen vergelijken, hebben we deze overzichtelijke tabel voor je. Meer informatie kun je ook vinden op de productpagina's van de modellen. Ook helpen onze winkels je uiteraard graag bij het maken van je keuze.

Samsung soundbar 2021

Bij goed beeld hoort goed geluid. Bekijk hier welke soundbar bij je (Samsung TV) past. Samsung heeft een ruim assortiment aan soundbars. De Cinematic Q-series soundbars bieden de mogelijkheid tot Q-Symphony als je de soundbar koppelt aan een geschikte QLED TV. Hierbij werken de luidsprekers van de TV samen met de soundbar voor een betere geluidsbeleving. Normaal gesproken worden de speakers van de TV namelijk uitgeschakeld als er een soundbar is aangesloten.