25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Sonos Era 100 en Era 300 - de nieuwste speakers van Sonos

Sonos Era 100

De Era 100 is de opvolger van de populaire Sonos One en biedt krachtig stereogeluid in een compacte speaker. Met next-gen akoestisch design en nieuwe connectiviteitsmogelijkheden transformeert Era 100 elke kamer met het nauwkeurig afgestemde stereogeluid en de rijke bass die je muziek verdient. Speel met gemak al je audio af via wifi, Bluetooth of aux (met een optionele adapter). Geniet daarnaast van handsfree stembediening.

Sonos Era 300

De Era 300 is een krachtige speaker met ruimtelijk geluid door zes drivers rondom en ondersteuning voor Dolby Atmos Music. Met next-level audio die van elke kant komt omringt Era 300 je niet alleen, maar plaatst hij je midden in je muziek. Maak verbinding met al je content en apparaten via wifi, bluetooth of aux (met een optionele adapter). Laat je meeslepen door de ultieme Dolby Atmos-ervaring wanneer je er twee combineert met Arc of Beam (Gen 2).

Leverbaar vanaf 28 maart. Reserveer jouw exemplaar!

De Sonos Era 100 en Era 300 zijn leverbaar vanaf 28 maart in de kleuren zwart en wit voor respectievelijk € 279 en € 499. Niet alle EP:Winkels verkopen Sonos. Neem contact op met een van onderstaande winkels om een exemplaar te reserveren, zodat jij hem als eerste hebt! Klik op de links voor de contactgegevens of vul het formulier in. We laten dan de dichtstbijzijnde winkel contact met je opnemen.