25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Samsung TV 2022

Bekijk op deze pagina de nieuwste 2022 Samsung OLED, QLED 4K en 8K TV's, The Frame en Crystal UHD LED TV's. Naast nieuwe Neo QLED-modellen introduceert Samsung in 2022 een QD OLED-topmodel, waarmee het beste van OLED en QLED wordt gecombineerd. Combineer je Samsung TV met een Samsung soundbar (onderaan de pagina) en Q-Symphony zorgt ervoor dat de soundbar samenwerkt met luidsprekers van je TV, voor een nog betere geluidservaring.

Door dit uitgebreide assortiment aan Samsung TV's hebben we de ideale Samsung TV voor jou. Bekijk alle modellen hieronder. Om gemakkelijk te kunnen vergelijken, hebben we deze overzichtelijke tabel voor je. Meer informatie kun je ook vinden op de productpagina's van de modellen. Ook helpen onze winkels je uiteraard graag bij het maken van je keuze.

Samsung soundbar

Bij goed beeld hoort goed geluid. Bekijk hier welke soundbar bij je Samsung TV past. Samsung heeft een ruim assortiment aan soundbars. De Cinematic Q-series soundbars bieden de mogelijkheid tot Q-Symphony als je de soundbar koppelt aan een geschikte QLED TV. Hierbij werken de luidsprekers van de TV samen met de soundbar voor een betere geluidsbeleving. Normaal gesproken worden de speakers van de TV namelijk uitgeschakeld als er een soundbar is aangesloten.