25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Samsung introduceert QLED 8K

Op de IFA in Berlijn heeft Samsung haar nieuwe QLED 8K televisies gepresenteerd. QLED 8K biedt alle kwaliteiten van QLED, maar met met vier keer zo veel pixels.

Perfect reality: De televisie heeft een 8K resolutie, wat 4x meer pixels oplevert dan 4K. Dit zorgt voor nog meer diepte en detail, zodat het lijkt alsof je uit een raam kijkt. Daarnaast gebruikt QLED 8K Quantum Dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden.

De stijlvolle oplossing: De televisie staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Dankzij Ambient Mode transformeert je televisie in een eigentijds scherm. Een prachtig design, dat vanuit elke hoek kan bekoren is dan ook een vereiste. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een nette opstelling en geeft je een ongeziene fl exibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer.

De perfecte Smart TV: Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. Kortom de snelste, meest uitgebreide Smart TV ervaring.

8K AI Upscaling

Bekijk bestaande content nu al in 8K-kwaliteit. De 8K-technologie is zo nieuw dat er nog maar weinig films speciaal voor zijn gemaakt. Ingebouwde Kunstmatige Intelligentie (AI) zorgt ervoor dat bestaande films automatisch worden opgeschaald naar superieure 8K kwaliteit. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om streaming content, een set-top box, apparaten aangesloten via HDM of USB, of bijvoorbeeld een mobiel of tablet. Kijken naar 8K-beelden is dus per direct mogelijk op een Samsung QLED 8K, ongeacht de content!

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Samsung QLED 8K TV's komen in drie formaten (65, 75 en 85 inch) worden verwacht vanaf week 41. Houd de website in de gaten of neem contact op met een EP:Winkel.